BERIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN! Predsednik primio advokata koga su osudili zbog STIHOVA RODOLJUBIVE PESME: "Kad sam potpisao, dobio sam šamarčinu!"

Autor:

Vesti

25.08.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal uzdrmao je region!

BERIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN! Predsednik primio advokata koga su osudili zbog STIHOVA RODOLJUBIVE PESME: "Kad sam potpisao, dobio sam šamarčinu!"

Foto: Screenshot/Informer TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je advokata Nemanju Berića koji je ležao u zatvoru u Hrvatskoj zbog pesme.

Predsednik je Berića primio u Predsedništvu i tom prilikom je advokat otkrio zbog čega je osuđen.

- Kada su čuli pesmu "Kad sam bio mali, poklone mi slali, iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji", tada sam osuđen. Pre toga su me naterali da potpišem da me nisu maltretirali i tukli. I onog trenutka kada sam potpisao, dobio sam šamarčinu - otkrio je Berić.

Vučić: Dobreodošli u svoju Srbiju!

Predsednik je u razgovoru sa advokatom Berićem istakao da će mu Srbija pomoći i da će biti uz njega.

Dobrodošli u svoju Srbiju i hvala vam. Ono što je za mene neverovatno je da to što ste vi pevali u svom automobilu i zbog toga su vas sproveli sudiji za prekršaje na prelazu Bajakovo. Šta vam je rekla sudija? - upitao je Vučić. 

Advokat Nemanja Berić odgovorio je predsedniku Srbije da mrzi Srbe i da je sve znala šta se dešava u Čikagu i oko tzv. Kosova.

- Iz tog kraja odakle ste, koje su bile pesme? Četničke. I zbog tog stiha u kojem se ništa ne pominje vas su uhapsili - istakao je Vučić i dodao:

Razgovaro sam sa vašom suprugom, ona je bila uplakana, bila je vrlo uznemirena. Ja sam je smirivao - istakao je Vučić i na to je advokat Berić dodao:

- Da jeste, rekla mi je supruga da ste je smirivali - rekao je Berić. 

Ovo je i vama na nauk, ređe da idete u očevinu. Sa suprugom vi i ja da idemo na koncert Bajog Malog Knindže. Ako bude bilo mesta negde u zadnjem nekom redu da budemo. Na njegovim koncertima nema mesta i samo se stoji - rekao je Vučić i dodao:

Danilo je mnogo emotivniji od svih, i od Milice, Vukan je jop mali, ali je Danilo najemotivnije dete - priznao je predesednik Srbije. 

Spremni smo da pomognemo i mi smo kao država tu za vas. Kroz osmeh samo, znam koliko je teško bilo. Dobili smo sve informacije i kada ste potpisali da vas nisu maltertirali oni su vas udarali - rekao je Vučić.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se i na društvenim mrežama nakon što je ugostio advokata Berića.

Sa advokatom Nemanjom Berićem, Srbinom kojeg su hrvatske vlasti uhapsile samo zato što je Srbin. Nećete verovati, proveo je 15 dana u hrvatskom kazamatu samo zato što je u svom automobilu pevao pesmu Baje Malog Knindže. Neretko nam govore o evropskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da ovakve "standarde" nikada nećemo dostići. Obećao sam Nemanji i njegovoj supruzi Jani da ćemo na neki od sledećih koncerata Baje Malog Knindže zajedno da odemo. Znate već, zbog vladavine prava - napisao je Vučić na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Strahinja

25.08.2024 12:51

Uhapšen je jer voli Srbiju.

Dara

25.08.2024 13:10

Hrvati ne mogu da brane srpskom advokatu koju ce pesmu slusati i ne mogu ga zbog toga hapsiti

Nikola

25.08.2024 13:12

Srbima žele da zabrane i da vole svoju zemlju i da budu patriote

Ana

25.08.2024 13:26

Vucic je odgovoran drzavnik koji je pruzio podrsku Nemanji.