"IĆI ĆEMO ZAJEDNO NA KONCERT BAJE MALOG KNINDŽE": Predsednik Vučić se sastao sa advokatom Berićem koji je bio 15 dana u hrvatskom kazamatu! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.08.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski advokat je proveo dve nedelje u zatvoru, jer je slušao jednog od najpoznatijih pevača srpskih rodoljubivih pesama.

"IĆI ĆEMO ZAJEDNO NA KONCERT BAJE MALOG KNINDŽE": Predsednik Vučić se sastao sa advokatom Berićem koji je bio 15 dana u hrvatskom kazamatu! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa advokatom Nemanjom Berićem, koga su hrvatske vlasti čak 15 dana držale u zatvoru, samo zato što je slušao srpske rodoljubive pesme!

 - Sa advokatom Nemanjom Berićem, Srbinom kojeg su hrvatske vlasti uhapsile samo zato što je Srbin. Nećete verovati, proveo je 15 dana u hrvatskom kazamatu samo zato što je u svom automobilu pevao pesmu Baje Malog Knindže.

Neretko nam govore o evropskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da ovakve "standarde" nikada nećemo dostići. Obećao sam Nemanji i njegovoj supruzi Jani da ćemo na neki od sledećih koncerata Baje Malog Knindže zajedno da odemo. Znate već, zbog vladavine prava! - napisao je predsednik Vučić na svom instagram profilu.

Podsećamo, policija je identifikovala muškarca starog 26 godina, koji je 16. avgusta ove godine oštetio fotografiju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, na prostorijama Srpske napredne stranke u Kragujevcu.

Inače, policija je ubrzo nakon prijave ovog događaja preduzela istragu i sve neophodne radnje kako bi se utvrdilo ko je oštetio fotografiju Aleksandra Vučića na prostorijama Gradskog odbora SNS u glavnoj ulici u Kragujevcu.

Dalje postupanje prema počiniocu, koga je policija identifikovala, u nadležnosti je Osnovnog javnog tužilaštva, čija se reakcija očekuje u narednim danima.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu najoštrije je osudio ovaj akt nasilja.

- Neodgovorni pojedinac, inspirisan i podstaknut nasiljem na koje svakodnevno pozivaju lideri opozicije posegao je na prostorije Srpske napredne stranke u Kragujevcu - saopšteno je iz GO SNS Kragujevac i dodato:

- Napadač je ciljao deo naših prostorija na kojima je oslikan predsednik Republike Aleksandar Vučić. Aleksandar Vučić je neko ko je u proteklih deset godina od Kragujevca napravio industrijski centar razvojnih i modernih tehnologija – grad budućnosti - navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu čvrsto ostaje na putu koji je trasirao predsednik Republike, naglašeno je.

- Ostajemo posvećeni razvoju i napretku našeg grada i naše zemlje. Nasilnici i mrzitelji nas na tom putu neće zaustavuti - podvlači iz GO SNS Kragujevac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (28)

Loading
Kraken

25.08.2024 12:15

Baja mali Knindža kao lek na ljutu ranu. Neka su ovom našem čoveku srećne rane junačke iz ustaškog zatvora.

Stefan

25.08.2024 12:29

To je pravi predsednik

Stefan

25.08.2024 12:30

Kakvi su ovi Hrvati kakva njihova prava i EU

Milovan

25.08.2024 12:34

Hrvati su primer vladavine nepravde i ludila