SKANDAL! USTAŠE UHAPSILE ADVOKATA BERIĆA! Đuka se hitno oglasio, Srbija treba da postupi po reciprocitetu!

Autor:

Vesti

13.08.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pevanja sa Bajom Malim Knindžom i pesama u slavu vojvodi Momčilu Đujiću, dobio kaznu zatvora.

SKANDAL! USTAŠE UHAPSILE ADVOKATA BERIĆA! Đuka se hitno oglasio, Srbija treba da postupi po reciprocitetu!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Youtube/Color Media Communications

Advokat Nemanja Berić, uhapšen je na graničnom prelazu sa Hrvatskom pre dva dana i određen mu je zatvor u trajanju od 15. dana. 

Ovim povodom se oglasio i Vladimir Đukanović koji je oštro osudio ovakav čin od strane hrvatskih vlasti, te obelodanio zbog čega je došlo do Berićevog hapšenja.

- Uvaženi kolega advokat, Nemanja Berić, uhapšen je na graničnom prelazu od strane ustaških vlasti pre dva dana i ekspresno mu je u prekršajnom postupku u Kninu određen zatvor u trajanju od 15 dana. Kaznu izdržava u Šibeniku. Nemanja je krenuo da poseti svoju rodbinu, pošto je poreklom iz Dalmacije, ali zbog video objava na mreži Instagram na kojima se vidi kako zajedno peva sa Bajom Malim Knindžom na veseljima i peva pesme u slavu vojvodi Momčilu Đujiću, ustaše su ga uhapsile i odredile mu kaznu. Ovakav način hapšenja je apsolutni skandal, ali pozivam da Srbija postupi prema hrvatskim građanima po reciprocitetu i da svakom od njih ko je na bilo kojoj društvenoj mreži objavio nešto protiv Srbije, srpskog naroda, RSK, ko negira zločine ustaša prema Srbima i sl, kazni u prekršajnom postupku i zatvori na isti način kako to čini hrvatska prema našim građanima. Kolegi Beriću pružam punu podršku i molim se Gospodu da hrabro izdrži ovo neljudsko ponašanje ustaša - napisao je Đukanović  na svom zvaničnom profilu na mreži Iks.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading