BRANISLAV MALOVIĆ ODBRUSIO ĆUTI: "Svako normalan bi predožio hitnu hospitalizaciju dotičnog, ali..."

Autor:

Vesti

23.08.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušava da poveća vrednost imanja

BRANISLAV MALOVIĆ ODBRUSIO ĆUTI: "Svako normalan bi predožio hitnu hospitalizaciju dotičnog, ali..."

Foto: printscreen/N1

Na skandalozne najave Aleksandra Jovanovića Ćute reagovao je i Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Povodom najave Aleksandra Jovanovića Ćute da u Nedeljicama treba formirati “slobodnu teritoriju” i braniti je krvlju kao Kozaru svako normalan bi predložio hitnu hospitalizaciju dotičnog ali sam ja lično potpuno drugačijeg mišljenja, napisao je Malović u svom saopštenju.

Ćuta je od Zlatka Kokanovića dobio na poklon imanje u Nedeljicama kao protivuslugu za svoj ekološki angažman i sada pametno sprema holivudski spektakl. Ćuta sada pokušava podići vrednost imanja tako što bi od Nedeljica pravio nekakve slobodne teritorije koje bi vremenom verovatno prerasle u nešto slično Užičkoj republici.

Kapiram da su Ćutine ambicije da vremenom izraste u modernu verziju Save Kovačevića iako je Sava bar po pričama svojih saboraca  bio sve sem notorni alkoholičar. Ćuta zna da se teritorija ne brani samo sa zemlje pa će verovatno za delovanje sa vode angažovati admirala Zelenovića da štiti njihove položaje. Kao u svakom partizanskom filmu treba nam i savremeni Boško Buha a pokazalo se da je u bacanju bombi najbolja Marinika Tepić. Još odzvanjaju eksplozije sa kokoškama iz Morovića i raznim drugim bombama koje je srpskoj javnosti ona servirala. Za uloge Prleta i Tihog za sada su predviđeni Miroslav Aleksić i Borko Stefanović mada ne treba zanemariti mogućnost i angažovanja mladog komuniste Dobrice Veselinovića.

Sve je spremno za partizanski film samo Ćuta i partizani moraju da računaju da je nemali broj onih koji će ih na putu za “njihovu republiku”sačekati sa čuvenom rečenicom “Nije vam ovo Beograd ovo je šuma”, zaključio je Malović svoje saopštenje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
ena

23.08.2024 20:54

Cuta je umislio da je Bosko Buha.

Stefan

23.08.2024 20:54

Cuta je prolupao nacisto pijanac placeni

Stefan

23.08.2024 20:56

Cuta placenik belosvetski sve bi uradio protiv svoje drzave

Lutka

23.08.2024 20:58

Ma sta ima vise ko da prica o Cuti i njemu slicnima. Za ovakve pretnje drzava treba da tuzilastvo pita zasto oni cute i ko njih placa da cute. Tuzilastvo treba da radi svoj posao ali ocigledno ga ne radi.