CRNOGORSKI MEDIJI BRUJE O SRBIJI! Vučić demonstrirao kako se vodi država, OVA STVAR U CENTRU PAŽNJE (FOTO)

Autor:

Vesti

05.08.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za našu zemlju i dokaz kvaliteta politike predsednika Aleksandra Vučića

CRNOGORSKI MEDIJI BRUJE O SRBIJI! Vučić demonstrirao kako se vodi država, OVA STVAR U CENTRU PAŽNJE (FOTO)

Foto: Tanjug, Vijesti.me

Na naslovnoj strani današnjeg izdanja crnogorskog nezavisnog dnevnika "Vijesti" centralnu poziciju zauzeo je tekst pod naslovom "Plate opet veće u Srbiji, susedna država nakon dve i po godine ponovo prestigla Crnu Goru" i slikom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića kako steže pesnicu.

Sam predsednik Vučić nedavno se obratio putem Instagrama i istakao ogroman uspeh Srbije, koji se ogledao u tome da je prvi put u našoj zemlji prosečna plata prešla 100.000 dinara, da je sada 855 evra i dodao da je pre deset godina bila samo 330 evra.

Prema njegovim rečima, ovo pokazuje da se Srbija nalazi na odličnom putu, što očigledno primećuju i naši susedi iz Crne Gore.

Republika

Foto: Tanjug, Vijesti.me

Naslovna strana "Vijesti"

"Dobili smo podatke za maj prosečne plate u Republici Srbiji u mnogim našim gradovima. U Beogradu prosečna plata je 1.075 evra, u Novom Sadu 982 evra, u Nišu 813 evra i približava se proseku Republike", rekao je predsednik.

"Vijesti" takođe pišu:

"Zarade u Srbiji bile veće pre programa "Evropa sad 1", a zatim imale značajan rast iako porezi i doprinosi u toj zemlji nisu značajnije smanjivani"

Podsećamop da je predsednik Vučić naveo da ćemo pre kraja godine imati prosečne plate više od 900 evra, a sledeće godine više od hiljadu evra, čime ćemo, kako je rekao, napraviti ozbiljnu istorijsku razliku u odnosu na period siromaštva, nezaposlenosti i propadanja.

 

 

"Pred nama je težak put odgovornosti i ozbiljnosti, moramo da radimo još više, napornije, jer znamo i vidimo da možemo, jer Srbija može da grabi krupnim koracima napred", poručio je Vučić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
nena

05.08.2024 08:27

Možda je vreme za jaču saradnju između Crne Gore i Srbije u oblasti ekonomije. Razmena iskustava i strategija mogla bi biti korisna za obe zemlje

Ana

05.08.2024 08:28

Vucic odgovorno vodi drzavu.

Ruska bokerica

05.08.2024 08:28

O ovoj demonstraciji dobrog vođenja države Srbije Aleksandra Vučića pišu Crnogorski mediji.

ada

05.08.2024 08:28

Ovo priznanje može biti korisno za podizanje svesti o potrebi za reformama i modernizacijom ekonomije u Crnoj Gori