U ČAČKU IZGRADNJA NOVE BOLNICE: Premijer Vučević najavio veliku vest za ovaj grad!

Autor:

Vesti

04.08.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučević je istakao i da se privodi kraju nastavak izgradnje Koridora 11

U ČAČKU IZGRADNJA NOVE BOLNICE: Premijer Vučević najavio veliku vest za ovaj grad!

Foto: RINA

Tokom posete Čačku, predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević najavio realizaciju velikih investicija u gradu na Moravi. Osim ulaganja u putnu infrasttukturu, jedan od velikih projekata svakako je izgradnja nove bolnice.

- Projekat nove bolnice u Čačku je veliki i skup projekat o čemu ćemo Darko Glišić i ja razgovarati sa predsednikom. Svakako je to i najvažniji projekat za Čačane i grad Čačak. Verujem da ćemo imati u kratkom periodu konkretne vesti što se tiče bolnice i kakvi su nam planovi,šta možemo da radimo i da rešimo to pitanje koje zaista jeste uslov normalnog života u gradu Čačku - izjavio je Vučević.

Vučević je istakao i da se privodi kraju nastavak izgradnje Koridora 11, odnosno auto-puta “Miloš Veliki“ ka Požegi, kao i da predstoje radovi na trasi Moravskog koridora od Kraljeva do Preljine.

Da podsetimo, predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević se na svom instagram profilu osvrnuo na obeležavanje godišnjice akcije "Oluja".

- Danas smo jači nego ikada! Naša snaga je u našoj nesalomivosti i volji da opstanemo. I opstali smo! Danas je dan sećanja na sve stradale i prognane u oružanoj akciji “Oluja”, na nezapamćeni pogrom našeg naroda, na zločin bez kazne. Stravičan egzodus i zločini Hrvatske vojske nad civilnim stanovništvom, razaranja gradova i sela, svedoče mržnju! A mi nećemo mrzeti. Mi ćemo raditi, graditi, pobeđivati i sećati se! Da bismo znali, da bismo bili bolji, veći i jači. Danas je srpski narod u slozi, i tako je nepobediv! To je naš zavet svima koji postradaše od zločinačke ruke.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading