"NEKIMA SE ŽURI DA SVOJ I DRUGE NARODE UVEDU U NESREĆU, JA ŽURIM DA IZGRADIMO SRBIJU I SAČUVAMO MIR": Vučić poslao snažnu poruku!

Autor:

Vesti

31.07.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić objavio je stori na svom Instagram profilu.

"NEKIMA SE ŽURI DA SVOJ I DRUGE NARODE UVEDU U NESREĆU, JA ŽURIM DA IZGRADIMO SRBIJU I SAČUVAMO MIR": Vučić poslao snažnu poruku!

Foto: instagram.com/avucic

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu snažnom porukom.

- Nekima se žuri da svoj i druge narode uvedu u nesreću, a ja žurim da izgradimo našu Srbiju i da sačuvamo mir - objavio je predsednik Srbije na Instagramu.

Inače, da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u četvrtak, 01. avgusta 2024. godine, u 18.00 časova, u Vili Mir - kako se navodi.

Pre obraćanja, u 10 časova, predsednik Srbije primiće u oproštajnu posetu ambasadora države Izrael u Srbiji Jahela Vilana u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je juče u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Rafala Perla i tom prilikom istakao značajne korake koji su postignuti u razvitku srpsko-poljskog prijateljstva.

Poželeo sam ambasadoru Poljske uspešan nastavak karijere i zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja. Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a ja sam izrazio uverenje da će njegov naslednik nastaviti da radi na održavanju dobrih političkih odnosa i još bolje ekonomske i svake druge saradnje na dobrobit naših naroda.

Zahvalio sam na podršci koju Poljska pruža Srbiji i regionu Zapadnog Balkana na polju evrointegracija i izrazio uverenje da ću u naredna tri meseca biti domaćin najvišim zvaničnicima Republike Poljske. Tema sastanka bila je i situacija kako na Zapadnom Balkanu, tako i u Evropi i svetu, a ja sam naglasio da je očuvanje mira i stabilnosti u regionu među spoljnopolitičkim prioritetima Srbije - napisao je Aleksandar Vučić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (19)

Loading
Aleksa

31.07.2024 21:50

Predsednik se trudi da očuva stabilnost Srbije, ali i da unapredi kvalitet života građana.

Sanja

31.07.2024 21:52

Srbija je slobodna zemlja, ima jaku Vojsku i pri tom samostalnost odlučivanja

Nikola

31.07.2024 21:52

Vucic vodi odgovornu I srpsku politiku. Bori se za nove projekte. Za uspesnost Srbije na svim poljima.

Deki

31.07.2024 21:53

Vučić se uspeti u svemu jer ima ogromnu podršku svog naroda!