PALMA : OPOZICIJI U SRBIJI NE TREBA NI EXPO, NI BEOGRAD NA VODI, NI AUTOPUTEVI, NI BOLNICE, NI ŠKOLE, OPOZICIJI TREBA SAMO VLAST I FOTELJA

Autor:

Vesti

28.07.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija zloupotrebljava i Skupštinu grada Beograda i Skupštinu Srbije, kaže Marković.

PALMA : OPOZICIJI U SRBIJI NE TREBA NI EXPO, NI BEOGRAD NA VODI, NI AUTOPUTEVI, NI BOLNICE, NI ŠKOLE, OPOZICIJI TREBA SAMO VLAST I FOTELJA

Foto: Jedinstvena Srbija

- Opozicija u Srbiji ne samo da nema dela, nego oni ne mogu ni da priznaju dela, ne mogu da priznaju uspeh. Njima me trebaju ni Beograd na vodi, ni EXPO 2027, ni autoputevi, ni fabrike, ni škole ni bolnice, ni veće plate građanima, a šta vama treba ?

Opoziciji u Srbiji trebaju samo vlast i fotelja. Ali ne dolazi se na vlast tako što ti voliš da uđeš u fotelju i da zauzmeš neku funkciju. Na vlast se dolazi delima i glasovima građana, a građani Srbije vrlo dobro znaju šta je ko uradio i šta ko radi - izjavio je gostujući na televiziji Infomer predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Opozicija zloupotrebljava i Skupštinu grada Beograda i Skupštinu Srbije i njima je samo crna hronika tema. Evo sada pozivaju u nekoliko gradova ljude na ulicu, ali ne razumem šta je tema, kada je jasno rečeno i od strane predsednika Srbije i Vlade Srbije i Evropske unije i kancelara Nemačke da neće biiti kopanja litijuma u Srbiji, ako se ne ispune svi ekološki standardi, a to znači da ta priča oko litijuma može da traje  2, 3, 4 godine, a možda nikada ne dođe do otkopavanja litijuma u Srbiji. Ono što je važno, važno je kakvu sliku mi šaljemo u svet iz Srbije. Bio je nemački kancelar, uskoro dolazi predsednik Francuske. To smeta opoziciji, umesto da pozdrave međunarodnu popularnost Srbije. I Srbija treba konačno da stane na put ljudima koji prete predsedniku Aleksandru Vučiću, da se primenjuje zakon, da nam se ne desi ono što se desilo u Sjedinjenim Američkim Državama i Slovačkoj - kazao je presednik Jedinstvene Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading