"AKO NE BUDE BEZBEDNO ZA VAŠU I SVU DECU OVE ZEMLJE, RUDARENJA LITIJUMA NEĆE BITI I TAČKA" Jovanov žestoko odgovorio Radomiru Lazoviću!

Autor:

Vesti

25.07.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazović koji je, kako je i predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla, "ekspert" opšte prakse, čovek koji 24 godine studira, koji nije uspeo ni ono što je upisao da završi.

"AKO NE BUDE BEZBEDNO ZA VAŠU I SVU DECU OVE ZEMLJE, RUDARENJA LITIJUMA NEĆE BITI I TAČKA" Jovanov žestoko odgovorio Radomiru Lazoviću!

Foto: Tanjug/printscreen

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" Milenko Jovanov reagovao je, na sednici Skupštine Srbije, na izlaganje narodnog poslanika Radomira Lazovića, koji je rekao da je "neko sklonio decu u inostranstvo i da zato može da zatruje svu drugu decu".

Čuli ste sada tu genijalnu konstrukciju. Dakle neko je sklonio decu u inostranstvo i zato može da zatruje svu drugu decu, jer su njegova deca u inostranstvu. A to što će on sam da ostane u toj zemlji i sebe da truje, to nema veze. Dakle, samo pogledajte da li vam je logično i sam je to čovek rekao, da svi mi koji ovde sedimo, potpuno hladno želimo da trujemo sopstvenu decu, onako kako je on govorio. Da li bi ste vi, poštovani građani, trovali svoju decu? Ako ne biste, zašto mislite da mi to radimo, naravno da ne bismo ni mi to radili - rekao je Jovanov. 

Potom je istakao da je to upravo rekao, kako kaže, Lazović koji je, kako je i predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla, "ekspert" opšte prakse, čovek koji 24 godine studira, koji nije uspeo ni ono što je upisao da završi.

- Da mu sad date periodni sistem elemenata, ne bi znao gde da traži litijum, ali zato zna sve o litijumu, sve o svemu.. i da Novom Sadu ne treba crkva, ne treba most...  - naveo je on i dodao: Piričao je i o kvalitetu vazduha, pa evo - kvalitet vazduha Beograd-Ovča dobar, Beograd-Zemun odličan, Beograd- Despota Stefana dobar, Beograd-Obrenovac dobar. Otiđite sami na Gugl, ukucajte kvalitet vazduha i pogledajte sami koliko govori istinu. Toliko koliko govori neisitine o kvalitetu vazduha, toliko govori neistine o litijumu - naveo je Jovanov i dodao:

- Zapamtite dobro građani, bude li bilo kakve pretnje po opasnost, nedoumice da li će izazvati opasnost rudarenje litijuma u ovoj zemlji - neće ga biti! Ako ne bude sve bilo po ekološkim pravilima, bezbedno za vašu decu i svu decu ove zemlje, rudarenja litijuma neće biti i tačka - naglasio je Jovanov. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Ksenija

25.07.2024 16:02

Ova vlast ne želi da naudi svom narodu.

Ana

25.07.2024 16:03

To je jedino ispravno resenje.

Ena

25.07.2024 16:05

Lažne ekologe zanima samo lični interes.

Maja

25.07.2024 16:11

Vucic ce uraditi ono sto je najbolje za nas narod.