PREDSEDNIK SRBIJE VEČERAS U HIT-TVITU! Vučić će u emisiji Verice Bradić govoriti o ključnim političkim temama!

Autor:

Vesti

21.07.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bira se najvažnija objava nedelje na društvenim mrežama.

PREDSEDNIK SRBIJE VEČERAS U HIT-TVITU! Vučić će u emisiji Verice Bradić govoriti o ključnim političkim temama!

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras će Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama izabrati najvažniju objavu nedelje na društvenim mrežama u emisiji "Hit Tvit".

Gosti emisije biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pravnik Milan Antonijević i politička analitičarka Biljana Šahrimanjanin Obradović, koji će govoriti o aktuelnim političkim temama.

Gledaoci mogu da glasaju za predloge putem Fejsbuk stranice "Hit Tvit" i na Tviter nalogu "hit_tvit". Takođe, tokom emisije, gledaoci će imati priliku da glasaju i uživo.

Predsednik Aleksandar Vučić uručio je danas u Beogradu sportistima i članovima olimpijskog tima Srbije državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Parizu.

Dragi sportisti, uvaženi predsedniče olimpijskog komiteta, ministre, velika mi je čast što sam danas ovde. Imam tremu kao retko kad. Hoću da vam se zahvalim na velikom trudu i radu.

- Imam veliku tremu da stojim ispred ovakvih sportskih velikana. Dobro je Božo Maljković jednom rekao: Ako si u Srbiji vrhunski sportista, moraš prvo da budeš najbolji u svetu.

Hoću da se zahvalim i vama i vašim porodicama što ste uložili ogroman trud. Mogli ste da imate godišnji odmor s vašim porodicama, ali ste sebe žrtvovali da biste nešto veliko doneli svojoj zemlji. S druge strane nema veće časti od toga da uradite nešto lepo za svoju zemlju. Sa strepnjom i nadom ćemo svaki vaš nastup da pratimo.

Mi ćemo sada sagledati i ako postoji još neka obaveza, sutra će biti uplaćeno sve. Mi svoje obaveze izvršavamo, te obaveze više nisu male. Time smo želeli samo da vam kažemo koliko je to za nas važno i značajno. Prva košarkaška utakmica sa Amerikom će da obori sve rekorde gledanosti. Nećete verovati kad budete videli koliko će Srbija da bude uz vas, i ljudi da navijaju za vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Danica

21.07.2024 10:38

Ocekujemo s nestrpljenjem da cujemo informacije o bitnim pitanjima za nasu drzavu.

Nikola

21.07.2024 10:43

Odlična prilika da čujemo iz prve ruke sve informacije o gorućim pitanjima bitnim po Srbiju

David

21.07.2024 10:48

Večeras nas čeka zanimljiva emisija! Radujem se da čujem šta Vučić ima da kaže o trenutnoj političkoj situaciji

Dragan

21.07.2024 10:49

Uvek je važno čuti stavove i mišljenje predsednika na ovakvim događajima