PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA GLAVNIM ČOVEKOM MERCEDES-BENZ GRUPE: "Ogromna čast za Srbiju!" (FOTO)

Autor:

Vesti

19.07.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučiće je istakao da je ponosan na našu zemlju!

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA GLAVNIM ČOVEKOM MERCEDES-BENZ GRUPE: "Ogromna čast za Srbiju!" (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Alekandar Vučić na sastanku sa predsednikom Upravnog odbora Mercedes-Benz Group Olom Kalenijusom.

Ogromna čast za našu Srbiju da ugosti glavnog čoveka @mercedesbenz Grupe, globalnog giganta i lidera u inovativnim tehnologijama u automobilskoj industriji.


Sa ola.kaellenius razgovaram o svim prednostima i izazovima u proizvodnji električnih automobila, kao i o najvišim svetskim standardima na kojima njegova kompanija beskompromisno insistira i koje ćemo mi svakako ispuniti.

Istakao sam da Srbija osim resursa i odličnog poslovnog okruženja ima i najbolje inženjere i mlade stručnjake željne rada, znanja i usavršavanja, a koji sanjaju o tome da jednog dana rade u kompaniji poput Mercedes Benz.

Govorili smo i o dodatnim mogućnostima za saradnju, jer Srbija snažno i nezaustavljivo raste, otvarajući svoje potencijale za najveće igrače u svetskom biznisu.

Izrazio sam uverenje da je ovo tek početak saradnje sa čuvenim @mercedesbenz, koji će u našoj zemlji imati odgovornog i ozbiljnog partnera i domaćina, kao i sve uslove za dodatni razvoj i širenje poslovanja.

Ponosan na Srbiju
- napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio javnosti nakon potpisivanja memoranduma o rarumevanju između EU i Srbije o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima.

Ponosan sam na ovo što smo danas započeli, projekat važan za Evropu, ali predstavlja prekretnicu i kvantni skok u budućnost za Srbiju - istakao je u današnjem obraćanju predsednik Aleksandar Vučić nakon potpisivanja memoranduma o razumevanju između EU i Srbije o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima, u prisustvu nemačkog kancelara Olafa Šolca i evropskog komesara Maroša Šefčoviča.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading