"SVAKO SE ČEŠE TAMO GDE GA SVRBI"! Vučić o Đilasu: "Mene zanima Srbija, njega izborni proces"

Autor:

Vesti

19.07.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kažu Ćuta je rekao da će da upadne, neće biti Šolca, rekao je predsednik

"SVAKO SE ČEŠE TAMO GDE GA SVRBI"! Vučić o Đilasu: "Mene zanima Srbija, njega izborni proces"

Foto: Printscreen/Prva TV, Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u toku gostovanja na TV Prva komentarisao izjave Dragana Đilasa o izbornom procesu i odnosima sa Nemačkom.

- Rekao sam sve što sam mislio, i bio sam u pravu. Svako se češe tamo gde ga svrbi. Mene zanima Srbija, njega izborni proces. Ne želim da govorim o tome, nije mi čak ni tačka interesa. Evo kažu Ćuta je rekao da će da upadne, neće biti Šolca. Ja se nasmejem, on je mnogo bolji čovek nego što izgleda - rekao je Vučić.

Podsetimo, odmah na početku emisije predsednik Srbije Aleksandar Vučić se dotakao teme terorističkog napada koji je juče potresao Srbiju.

O likvidaciji Fatona Hajrizija, teroriste koji je ubio srpskog policajca, predsednik kaže da su naši organi uradili svoj posao.

Načelnik BIA u Loznici je obavestio načelnika policije. SAJ je reagovao u skladu sa zakonom. Ono što je važno da će istraga pokazati sve motive, ima mnogo čudnih stvari u celoj priči. Imamo još jedno lice srpske nacionalnosti iz jedne druge države u regionu. I to je čudno, kao i nemačka boravišna dozvola. Mnogo stvari je tu pod znakom pitanja, nadležni organi će uraditi svoje - kazao je predsednik, pa dodao:

- Ubio je jednog ruskog vojnika 2000. godine, i čudna je priča gde se oglašava na mrežama, pa kritikuje predstavnike vlasti na mrežama. Vlasti iz Prištine. Ko bi to radio, to je sve jako čudno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (15)

Loading
Bane

19.07.2024 22:26

Vučić se bori za Srbiju, a Đilas za sebe!

Ruza

19.07.2024 22:26

Ko o cemu,baba o penziji,tako i Djilas!

Doca

19.07.2024 22:26

Tako je dobro je rekao vucic

Olga

19.07.2024 22:27

Vučić je Srbiju izvukao iz živog blata u koje nas je bacio Đilas!