Dačić: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće uputiti policajce u Republiku Srpsku

Autor:

Vesti

20.07.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo slati policajce u Republiku Srpsku kako to ne bi bio veštački razlog za napade, rekao je Ivica Dačić

Dačić: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće uputiti policajce u Republiku Srpsku

Foto: Printscreen/Pink

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da, imajući u vidu da bošnjački političari u BiH od najnormalnije stvari policijske saradnje u turističkoj sezoni kreiraju političke spletke i pretnje, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće uputiti policajce u Republiku Srpsku, kako to ne bi bio veštački razlog za napade na Srbiju i srpski narod.

- Imajući u vidu da bošnjački političari u BiH od najnormalnije stvari policijske saradnje u turističkoj sezoni koja već postoji u celom regionu više od 10 godina, kreiraju političke spletke i pretnje, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće dozvoliti nikome da traži u ovome izgovore za sukobe i pripreme za rat. 

Zato nećemo slati policajce u Republiku Srpsku kako to ne bi bio veštački razlog za napade na Srbiju i srpski narod - izjavio je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading