MINISTAR DAČIĆ STIGAO NA SAHRANU NIKOLE KRSMANOVIĆA! Kolege ispraćaju nastradalog policajca! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

20.07.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj policajaca je došao da isprati kolegu na večni počinak.

MINISTAR DAČIĆ STIGAO NA SAHRANU NIKOLE KRSMANOVIĆA! Kolege ispraćaju nastradalog policajca! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika

Nikola Krsmanović, koji je tragično nastradao u noći između srede i četvrtka, biće sahranjen danas u selu Draginac kod Loznice. Njega je ubio albanski terorista Faton Hajrizi.

Na sahranu je stigao i ministar unitrašnjih poslova Ivica Dačić.

Veliki broj policajaca je prisutan i ispraćaju kolegu na večni počinak.

Ispred Nikoline kuće u Dragincu je konvoj policije koja je blokirala sve prilaze u dvorište porodične kuće gde se održava opelo nastradalom policajcu!

Sahrana je zakazana za 13h na groblju u Dragincu.

Republika sa lica mesta saznaje da je u kući Krmanovića u Dragijeviću situacija tužna. Hitna pomoć se nalazi ispred kuće, a porodicu taguje za mladim policajcem.

Porodica od tuge i bola ne može da se pomiri sa činjenicom da danas, umesto da mu prave svadbu, spremaju sahranu sinu i bratu, kaže naš dobroobavešten izvor.

- Nikola je bio divan momak, dobro dete. Majka mu sve vreme miluje stvari, ljubi mu sliku, ne može da se odvoji od nje. Stalno se čuju jauci i plač, dozivaju ga i kažu mu da dođe kući, da ga mama i tata čekaju. Mnogo je teško - kaže naš izvor.

Krsmanović je ubijen u sredu uveče, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen tokom zaustavljanja vozila sa tutinskim registarskim tablicama. Danas je Dan žalosti u Loznici, gde će biti sahranjen.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće sahrani. Faton Hajrizi, terorista sa državljanstvom tzv. Kosova, likvidiran je juče uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading