"AKCENAT NA OČUVANJE MIRA I STABILNOSTI U REGIONU" Predsednik Vučić se sastao sa Dikom Šofom! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.07.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se oglasio na svom Instagram profilu.

"AKCENAT NA OČUVANJE MIRA I STABILNOSTI U REGIONU" Predsednik Vučić se sastao sa Dikom Šofom! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se tokom boravka u Velikoj Britaniji sa predsednikom Vlade Kraljevine Holandije Dikom Šofom.

Dobar sastanak sa @minpres sa kojim sam razgovarao o aktuelnim geopolitičkim izazovima, situaciji u regionu Zapadnog Balkana i bilateralnim odnosima Srbije i Holandije. Akcenat samo stavili na značaj očuvanja mira i stabilnosti u regionu, vladavini prava i razvoju demokratije u Srbiji. Naglasio sam potencijal za jačanje ekonomske saradnje, investicija i trgovinskih odnosa između naše zemlje i Kraljevine Holandije i pozvao novog holandskog premijera da poseti Srbiju kako bismo nastavili razgovore i potvrdili dalje jačanje partnerskih odnosa dve zemlje - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu

Da podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Ursuli fon der Lajen ponovni izbor na funkciju predsednice Evropske komisije izražavajući uverenje da će i u drugom mandatu ona uspešno obavljati svoje dužnosti.

"Iskrene čestitke Ursuli fon der Lajen na reizboru za predsednicu Evropske komisije. Uveren sam da ćete i u svom drugom mandatu, nastaviti da obavljate svoje dužnosti isto toliko uspešno i s istom posvećenošću kao i pre", napisao je predsednik Srbije na druplatformi X.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan

18.07.2024 17:47

Verujem da će ovaj susret dovesti do konkretnih koristi za našu ekonomiju i otvoriti nova radna mesta

David

18.07.2024 17:48

Bravo, Bitno je da se očuvaju i unaprede partnerski odnosi sa Holandijom radi bolje budućnosti

Ninaa

18.07.2024 18:18

Predsednik vodi politiku mira stabilnosti i prosperiteta