VUČIĆ BRUTALNO O STVARANJU "VELIKE HRVATSKE"! "Dok se Vlasi dosete velike Srbije, oni su već formirali NDH"!

Autor:

Vesti

13.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

isam saglasan sa onima koji osuđuju Kralja Aleksandra., istakao je Vučić.

VUČIĆ BRUTALNO O STVARANJU "VELIKE HRVATSKE"! "Dok se Vlasi dosete velike Srbije, oni su već formirali NDH"!

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Egipta gde boravi u dvodnevnoj poseti gde se osvrnuo na stvaranje "velike Hrvatske".

Predsednik kaže da je u Prvom svetskom ratu Srbija napadnuta i da je izgubila veliki broj populacije i da je sve to posledica rata. 

- Nisam saglasan sa onima koji osuđuju Kralja Aleksandra... - kazao je Vučić te dodao da pojedini narodi dobijaju svoju autonomiju i da se iz toga rađa ideja o "velikoj Hrvatskoj";

- Sledi ubistvo Kralja i onda idu jasne najave formiranja ustaškom pokretu i dok se Vlasi dosete velike Srbije, oni su već formirali NDH. To je valjda normalna Hrvatska kad vam uzmu sve teritorije. Sve su Srbi krivi... Oni su se svi odcepili od Jugoslavije i danas kažu da smo mi Srbi nju uništili. Nećemo se pozvati ni na jedan dokument već je to rekao taj i taj - kazao je on.

On je istakao i da je iznenađen govorom iz Srebrenice od strane Bećirovića.

- Deset puta govorite o velikosrpskoj državnoj politici, pričate gluposti o SANU, i da ne pričam o drugom. Sve to je očekivano i zato je za nas važno da budemo oprezni i izbegnemo to, jer mir radi u korist svih... Mi imamo kako da rastemo ekonomski. Kada čitate Helezove izjave vidite da je to neko ko živi u komentarima obožavalaca, nema veze sa realnošću... Ne znaju kolika su plata i penzija u Srbiji, koliko smo puteva izgradili. Misle da sam držao snajper, a ja ga u životu nisam uzeo. Ja kad kažem pokaži to, onda je "maca pojela jezik"... Dok opet neka nova laž ne zaživi u narednih 10/12 godina - istakao je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Amram

13.07.2024 16:45

Hrvatski identitet je zasnovan na antisrpstvu. Kada su Srbe konačno proterali i sveli ih na statističku grešku, sada se ujedaju međusobno. Mladi Hrvati beže iz sopstvene države u brojevima koji su daleko veći nego onima koji su bili u ratu.

Tanja

13.07.2024 16:54

Vučić se svim snagama bori za mir, za stabilnost i bezbrižnu budućnost svog naroda, dok drugima u regionu to očigledno ne odgovara.

Milijana

13.07.2024 16:58

Hrvati o velikoj Hrvatskoj mogu samo da sanjaju.

Ena

13.07.2024 17:36

Dok je Vučić na čelu, Srbija neće reagovati na provokacije, i težiće ka mirnom rešavanju svih problema.