VUČIĆ O KLETVAMA MUNIRE SUBAŠIĆ: Možete li zamisliti kakva bi hajka bila na nas, da sam to rekao ja ili bilo ko iz Srbije

Autor:

Vesti

13.07.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To samo pokazuje kakav se tip kampanje vodi, rekao je predsednik Srbije.

VUČIĆ O KLETVAMA MUNIRE SUBAŠIĆ: Možete li zamisliti kakva bi hajka bila na nas, da sam to rekao ja ili bilo ko iz Srbije

Foto: Printscreen/Youtube/Remembering Srebrenica, printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Egiptu, odakle se obratio javnosti. Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je između ostalog komentarisao i kletve Munire Subašić na račun njega i njegove dece.

- Moramo da biramo reči da budemo pažljivi. Možete li zamisliti kakva bi hajka bila na nas, da sam ja rekao ili bilo ko iz Srbije, "molim boga da kazni nekog od predsednika bilo koje države". Nastranu to što je došlo, videli ste i sami do preokreta uz korišćenje dve tehnike oko igre oko dece i mene i tako dalje. O tome neću ni da pričam. Ali ono što je nedvosmisleno i što vam je potpuno jasno i što je jasno napisano - "očekujem da ga Alah kazni", na šta sam mirno reagovao, nikoga ne optužujući ni za šta - rekao da niko na kugli zemaljskoj, najmanje ja, ali nije to ni gospođa Subašić, da može da donosi odluku u ime boga. To će Bog da odluči a ne neko od nas smrtnika - rekao je Vučić. 

- To samo pokazuje kakav se tip kampanje vodi. Videli ste šta je bilo kod medija u regionu nakon konferencije za novinare. Morali su da lažu i izmišljaju moje reči, a da nigde nisu stvarno preneli ono što sam rekao - dodao je on. 

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se u Kairu sastao sa predsednikom Arapske lige Ahmedom Abul Geitom.

Arapska liga je regionalna organizacija arapskih zemalja severne Afrike, Roga Afrike i jugozapadne Azije. Osnovana je u Kairu 22. marta 1945. godine, i tada ju je činilo šest članova. 

Danas Liga ima 22 člana, a glavni cilj organizacije je približavanje zemalja članica i koordinacija međusobne saradnje, čuvanje njihove nezavisnosti i suvereniteta, kao i razmatranje pitanja od opšteg interesa arapskih zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Kimono

13.07.2024 16:32

Nijedna normalna osoba ne bi ovako govorila. Ova žena nije izgubila nevino detence koje je zaklano, već je njeno dete u Naserovoj vojsci učestvovalo u masakrima nad Srbima.

Ena

13.07.2024 18:05

Neprijatelji Srbije iz regiona sebi dozvoljavaju i previše, ali ima boga i vratiće svakom po zasluzi.

Sima

13.07.2024 18:05

Kletve na predsednikovu decu jedne majke koja pokazuje uzor svojoj deci.

Ana

13.07.2024 18:29

Vučić je samo realan,odgovoran i savestan..