VUČIĆ ODGOVORIO BEĆIROVIĆU: Ja kad kažem pokaži mi snajper koji sam držao, onda je "maca pojela jezik"

Autor:

Vesti

13.07.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misle da sam držao snajper, a ja ga u životu nisam uzeo, rekao je predsednik Srbije.

VUČIĆ ODGOVORIO BEĆIROVIĆU: Ja kad kažem pokaži mi snajper koji sam držao, onda je "maca pojela jezik"

Foto: Printscreen/Youtube/Dr. Denis Bećirović, printscreen/RTVPink

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Egiptu gde je istakao odakle vetrovi duvaju i da je iznenađen govorom iz Srebrenice od strane Bećirovića.

- Deset puta govorite o velikosrpskoj državnoj politici, pričate gluposti o SANU, i da ne pričam o drugom. Sve to je očekivano i zato je za nas važno da budemo oprezni i izbegnemo to, jer mir radi u korist svih... Mi imamo kako da rastemo ekonomski. Kada čitate Helezove izjave vidite da je to neko ko živi u komentarima obožavalaca, nema veze sa realnošću... Ne znaju kolika su plata i penzija u Srbiji, koliko smo puteva izgradili. Misle da sam držao snajper, a ja ga u životu nisam uzeo. Ja kad kažem pokaži to, onda je "maca pojela jezik"... Dok opet neka nova laž ne zaživi u narednih 10/12 godina - istakao je Vučić.

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Egiptu, odakle se obratio javnosti. Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je između ostalog komentarisao i kletve Munire Subašić na račun njega i njegove dece.

Moramo da biramo reči da budemo pažljivi. Možete li zamisliti kakva bi hajka bila na nas, da sam ja rekao ili bilo ko iz Srbije, "molim boga da kazni nekog od predsednika bilo koje države". Nastranu to što je došlo, videli ste i sami do preokreta uz korišćenje dve tehnike oko igre oko dece i mene i tako dalje. O tome neću ni da pričam. Ali ono što je nedvosmisleno i što vam je potpuno jasno i što je jasno napisano - "očekujem da ga Alah kazni", na šta sam mirno reagovao, nikoga ne optužujući ni za šta - rekao da niko na kugli zemaljskoj, najmanje ja, ali nije to ni gospođa Subašić, da može da donosi odluku u ime boga. To će Bog da odluči a ne neko od nas smrtnika - rekao je Vučić, pa dodao:

To samo pokazuje kakav se tip kampanje vodi. Videli ste šta je bilo kod medija u regionu nakon konferencije za novinare. Morali su da lažu i izmišljaju moje reči, a da nigde nisu stvarno preneli ono što sam rekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (27)

Loading
Dina

13.07.2024 16:31

Ne pada mi na panet da citam clanak. Jedno se ne moze poreci. Bio si iznad opkoljenog Sarajeva. Sta si radio i zasto si dolazio ti znas ti u onaj ko te je doveo. Inace, idite lepo u vraziju mater i ti i Bećirević. Ti sano sjasi sa BiH Entiteta i ne svojataj pravoslavne Bosance. Nemas nikakvo pravo da se 'brines' za gradjane druge suverene i medjunarodno priznate drzave. Aj malo se prebaci na 'Srbe' u Hrvatskoj, CG i Makedoniji.

Tanja

13.07.2024 16:56

Vučić se svakodnevno susreće sa pretnjama, samo zato što Srbiju vodi dobrim putem, putem napretka, a to svima u regionu smeta.

Kiborg

13.07.2024 17:34

Bećiraga je zajedno sa Zukanom, Konakovićem i Isakom Ramom kvartet klovnova kakvu svet nije video. Najjači na rečima, a čim neko odgovori, kriju se iza onog nemačkog turiste koji ih laže da je visoki predstavnik.

Sima

13.07.2024 18:02

Bećirović koji je jak na lažima samo može da nastavi. Svi vrlo dobro znamo ko je predsednik Vučić,a ko Bećirović