SRAMNO! "MAJKA SREBRENICE" KLELA VUČIĆA, A SAD TVRDI DA ANA BRNABIĆ NIJE MAJKA: Tajkunska Nova S sve prenosi!

Autor:

Vesti

13.07.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da Ana Brnabić ima sina, što ukazuje da je ovo očigledna provokacija "Majki Srebrenice" i Nove S

SRAMNO! "MAJKA SREBRENICE" KLELA VUČIĆA, A SAD TVRDI DA ANA BRNABIĆ NIJE MAJKA: Tajkunska Nova S sve prenosi!

Foto: Printscreen/TV Pink/Facebook

Poral Nova S, koji se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, pokušao je da odbrani jezive pretnje i kletve koje je predsednica Udruženja Pokreta Majki enklava Srebrenica i Žepa Munira Subašić uputila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručivši da će ga Alah kazniti što nije bio sponzor rezolucije o Srebrenici.

- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi - rekla je za Danas Munira Subašić. 

Međutim, u tekstu „Jednu plemenitu izjavu majke pretvoriti u pretnju je novi izum Aleksandra Vučića“, Nova S prenosi saopštenje Udruženja Majki Srebrenice i pokušava da opravda sramne kletve i preteći ton "majke Srebrenice".

Međutim, ne zaustavljaju se tu, već u jednom delu šalju poruku predsednici Skupštine Ani Brnabić, tvrdeći da "ona još ne oseća istinsku majčinsku ljubav"!

- Poruka Munire Subašić Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić: živa i zdrava tvoja deca bila i dao dragi Alah da dočekaju i svoju decu, da je sreće da i Ana ima svoju i da može osetiti šta je istinska majčina ljubav - zaključuje se u saopštenju.

Poznato je da Ana Brnabić ima sina, što ukazuje da je ovo očigledna provokacija "Majki Srebrenice" i Nove S.

Podsetimo, predsednik Srbije u jučerašnjem obraćanju javnosti komentarisao izjavu Munire Subašić.

- Svima koji su pretrpeli nezamislive gubitke izjavio bih saučešće i poklonio se senima njenih stradalih. Ne znam zašto je morala da spominje moju decu. A to za Alaha, hvala joj na tome. Nisam veliki vernik, ali moliću se Bogu da se ta fatva ne prenese na moju decu. Šta god vi meni danas pričali, udžbenici u Srbiji će govoriti o tome. To da li će mene Alah ili Bog da kazni, mislim da je na Bogu, a ne na gospođi Subašić - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
Jovan

13.07.2024 13:34

Zastrašujuće izjave samo Nova i može da prenosi

Jovan

13.07.2024 13:34

To samo mogu bolesnici da izgovore a i da prenose

Jovan

13.07.2024 13:35

Treba da ih bude sramota svih kolektivno

Jovan

13.07.2024 13:37

Nije bolest sve što boli