KURTI SA OSMEHOM OTERAO PREKO 200 HILJADA LJUDI! Lažna država ostaje bez stanovnika, Aljbin u misiji ISTREBLJENJA NARODA SA KOSMETA

Autor:

Vesti

13.07.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U procesu etničkog čišćenja Srba sa Kosmeta, lažni premijer je oterao i Albance

KURTI SA OSMEHOM OTERAO PREKO 200 HILJADA LJUDI! Lažna država ostaje bez stanovnika, Aljbin u misiji ISTREBLJENJA NARODA SA KOSMETA

Foto: Tanjug/AP

Predsednik DPK Memlji Krasnići kaže da je uprkos brojnim kašnjenjima i odlaganjima popisa stanovništva od strane lažne Vlade, Agencija za statistiku konačno objavila broj stanovnika na Kosmetu i da je loša vest da je na celoj teritoriji Kosova i Metohije 210.000 stanovnika manje.

Krasnići je na Fejsbuku naveo da iako Agencija nije otkrila precizne podatke, loša vest da je samo u poslednje četiri godine, na Kosmetu manje 210.000 stanovnika.

„Prema podacima KAS, Kosovo je 2020. godine imalo 1.798.186 stanovnika. A danas je ova Agencija objavila tužnu brojku od svega 1.586.659 stanovnika. Građani, posebno omladina, napuštaju Kosovo, ili, bolje rečeno, Vlada je napustila njih i njihove snove. Ova vest raduje samo one koji ne žele dobro našoj zemlji. Ova brojka poziva na hitnu političku akciju. Naši građani zaslužuju više i bolje - sa svojim porodicama i u svojoj zemlji“, naveo je Krasnići.

Republika

Foto: Facebook Printscreen/Memli Krasniqi

 

Podsetimo, dok su se jučerašnji preliminarni rezultati popisa smenjivali na projekciji, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti je stezao pesnicu i i sa osmehom pratio sunovrat stanovništva na Kosmetu.

Rezultati ovog popisa daju pravu sliku o društvu na Kosmetu, koje je, blio srpsko ili albansko, uplašeno i živi na ivici egzistencije. Dok je Aljbin Kurti sa svojom armadom ratnih huškača zgrnuo pare i napunio svoje džepove, narod je ostao gladan. Kako bi preživeli, ljudi su prinuđeni da napuštaju svoja ognjišta i spas traže u inostranstvu.

Izbegavanjem i sabotiranjem dijaloga sa Beogradom, Kurti polako ali sigurno radi na etničkom čišćenju Srba sa Kosmeta, ali nije shvatio da će u tom procesu oterati i Albance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading