JUČE POLAGALI SRPSKI, DANAS MATEMATIKU! Pitanja i odgovori s mature! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklon dodatak POTROŠAČKA PATROLA!

Autor:

Vesti

19.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

JUČE POLAGALI SRPSKI, DANAS MATEMATIKU! Pitanja i odgovori s mature! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklon dodatak POTROŠAČKA PATROLA!

Foto: Printscreen/Youtube

Srpski telegraf u izdanju za sredu 19. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz ovaj broj i poklon dodatak ''Potrošačka patrola!''

ŠOKANTNE TVRDNJE AMERIKANACA! Zelenski spreman da kapitulira!

Volodimir Zelenski bio je spreman da na pregovorima početkom 2022. prihvati glavne uslove Vladimira Putina, odustajanje od članstva u NATO i dela teritorije, što je značilo samo jedno: bespogovornu kapitulaciju Ukrajine.
Pregovori su 2022. održani u Belorusiji, preko video-veze i u Istanbulu, podseća Njujork tajms, koji se domogao dokumenata i svedočenja. Pregovarači su tad izradili nekoliko nacrta ugovora koji je trebalo da garantuje buduću sigurnost Ukrajine. Pregovori su zapeli po pitanju garancija velikih sila da će braniti Ukrajinu ako opet bude napadnuta. Naime, Rusija je tražila pravo veta na vojne akcije zemalja garanata na teritoriji Ukrajine ako opet odluči da je napadne.

DRŽAVA STAJE NA PUT KRIMINALU! Surčinska mafija iza rešetaka!

Divljanju surčinske građevinske mafije došao je kraj. Kako Srpski telegraf saznaje, tužilaštvo će posle višemesečne istrage podići optužnice protiv organizovane grupe koja se sumnjiči da je nelegalnom gradnjom zgrnula stotine miliona evra!

VUČIĆ NA TIK-TOKU GLAVNI U REGIONU

Društvena mreža Tik-tok nije više popularna samo među mlađom populacijom već među svim generacijama, a ovaj trend proširio se i na svetske lidere.

JUČE POLAGALI SRPSKI, DANAS MATEMATIKU! Pitanja i odgovori s mature!

U osnovnim školama juče je završen prvi dan završnog ispita, gde su učenici osmog razreda i polaznici funkcionalnog osnovnog obrazovanja odraslih rešavali test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, i polaganje ispita je proteklo u redu, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Kako đaci navode, najteže su im pali zadaci s prepoznavanjem tekstova i analizom pesama.

MAJA: Janjuše, ubio si dvoje dece!

Učesnica "Elite" Maja Marinković prisetila se u rijalitiju situacije kada je morala da ode na kiretažu, posle finala "Zadruge 4", nakon što je ostala u drugom stanju s Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, Maja otkriva da je u tom trenutku to bilo najbolje što je mogla da uradi jer tvrdi da je veća robija odgajati dete s Markom, koji nikad nije bio i neće biti uzoran otac. Da stvar bude još potresnija, Maja tvrdi da je sigurno bilo još devojaka koje su s Janjušem prošle kroz istu stvar, ali da on o tome ćuti i krije situaciju kao zmija noge. 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. jun 2024. godine

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading