PUTIN NAPAO UKRAJINU ZBOG LITIJUMA! Vučić opet bio u pravu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Svet

07.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

PUTIN NAPAO UKRAJINU ZBOG LITIJUMA! Vučić opet  bio u pravu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 7. jul donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

 

OTKRIVAMO TAJNU ČUVANU 24 GODINE! ČOVEK IZ SENKE SRUŠIO SLOBU!

Smena vlasti u Srbiji koštala je Ameriku oko 75 miliona dolara, a akcijom svrgavanja Slobodana Miloševića upravljao je Amerikanac Džejms Dobins, otkrio je u svojoj memoarskoj knjizi "Zločini i potresi", koja je nedavno objavljena u Švajcarskoj, bivši ambasador te zemlje u Beogradu Žan-Danijel Ruh.


DOJČE VELE TVRDI: PUTIN NAPAO UKRAJINU ZBOG LITIJUMA! Vučić opet 
bio u pravu!

Ruski rat protiv Ukrajine besni već više od dve godine, a cena za obe strane je ogromna. Međutim, jedan od plodova pobede moglo bi biti ono što se krije u zemlji - Ukrajina poseduje ogromne naslage litijuma, što je važan metal za baterije koje pokreću električne automobile ili pametne telefone - upravo ovo su Nemci potvrdili i dokazano je sada da je srpski predsednik Aleksandar Vučić bio u pravu kada je rekao da će se ratovi voditi zbog litijuma!

POČINJU RADOVI! VOZOM OD BEOGRADA DO NIŠA ZA 100 MINUTA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se izgradnjom železničke obilaznice oko Niša piše istorija i da se pravi drugačija, modernija i bogatija Srbija, a posebno jug zemlje.

 


TRAGEDIJA NA SAVI! MUŽ ISPLIVAO, ŽENA I KUM POTONULI!

U sudaru čamca i teretnog broda na Savi kod Novog Beograda, koji se dogodio u petak uveče, poginula je J. M. (42). Njen muž V. M. (42), koji je posle sudara uspeo da ispliva na obalu i obavesti nadležne o nesreći koja se desila na reci, u stanju šoka prevezen je u Urgentni centar, dok sa za trećom osobom sa čamca, njihovim kumom S. R. (43), i dalje traga.

 

DANAS POKLON-DODATAK! Tajna mreža vehabija!

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 7. jul 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading