POGLEDAJTE KAKO PREDSEDNIK VUČIĆ SPREMA ISPIT U AVIONU! Ne gubi vreme, dva položio protekle nedelje! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.07.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radujem se tome da mogu da napredujem, mogu nove stvari da saznam i pozivam sve ljude u Srbiji samo da uče, jer znanje je jedino što niko nikada ne može da vam oduzme, istakao je Vučić.

POGLEDAJTE KAKO PREDSEDNIK VUČIĆ SPREMA ISPIT U AVIONU! Ne gubi vreme, dva položio protekle nedelje! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić večeras je krenuo u zvaničnu posetu Egiptu, a dok putuje, oglasio se iz aviona sa važnom porukom za građane Srbije.

 

 

- Posle svih teških tema i napornih i ne lakih dana, na putu smo za Egipat. Velike i važne stvari činimo sa predsednikom Al-Sisijem, dobre ugovore za Srbiju potpisujemo. Iskoristio sam priliku ovde u avionu da učim za ispite na Visokoj školi i verujem da svi ljudi razumeju ono "učite celi život i koliko god da radite morate da izdvojite vreme za učenje.

- Ja sam put za Kairo iskoristio da pripremam školski i predškolski uzrast, selekcije mladih sportista za ispit naravno i skauting u sportu, prethodne nedelje sam dva ispita položio. Radujem se tome da mogu da napredujem, mogu nove stvari da saznam i pozivam sve ljude u Srbiji samo da uče, jer znanje je jedino što niko nikada ne može da vam oduzme. Posebno molim mlade koji su mnogo uspešniji od mene i mnogo više znaju i mnogo više potencijala imaju da se posvete napretku, da se bore za našu zemlju i tada Srbiju niko ni u čemu neće moći da pobedi - rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić, inače, boraviće do 14. jula u zvaničnoj poseti Arapskoj Republici Egipat.

Vučić će se tokom boravka sastati sa predsednikom Egipta Abdelom Fatahom al Sisijem, nakon čega će prisustvovati svečanom ručku koji u njegovu čast u Predsedničkoj palati priređuje predsednik Al Sisi, najavljeno je iz Predsedništva.

Predsednik Vučić će se sastati i sa predsednikom Arapske lige Ahmedom Abul Geitom, kao i sa poglavarom Koptske pravoslavne crkve i patrijarhom Aleksandrijskim Tavadrosom II.

Tokom zvanične posete, predsednik Vučić će imati odvojene susrete i sa predsednikom Parlamenta Arapske Republike Egipat Hanafijem Ali Gebelijem, kao i predsednikom Vlade Arapske Republike Egipat Mostafom Madbulijem, nakon čega će se obratiti na Egipatsko-srpskom poslovnom forumu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Vesna

12.07.2024 21:08

Vredan i odgovoran na svim poljima.

Olivera

12.07.2024 21:19

Vučić je primer predanosti i posvećenosti obrazovanju, što je inspirativno za sve nas.

Nevena

12.07.2024 21:20

Bravo za predsednika Vučića što koristi svaki trenutak za učenje i lični napredak!

Marko

12.07.2024 21:21

Veliko poštovanje za predsednika Vučića na posvećenosti obrazovanju i unapređenju zemlje.