ALEKSANDAR VUČIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO DŽO BAJDENU! "Što vam sad ne padne na pamet da upadnete u Rusiju i nad njom se iživljavate...!?"

Autor:

Vesti

10.07.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molim da jednu malu lekciju o Srbima i Srbiji konačno nauče: Slobodu volimo više od svega, poručio je Vučić.

ALEKSANDAR VUČIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO DŽO BAJDENU! "Što vam sad ne padne na pamet da upadnete u Rusiju i nad njom se iživljavate...!?"

Foto: instagram.com/avucic/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu snimak sa današnjeg obilaska rekonstruisanog puta Studenica-Rudno.

 

 

Vučić se u snimku osvrnuo na izjavu predsednika Amerike Džozefa Bajdena, koji je kazao kako je NATO bombardovanje 1999. zapravo bila intervencija koja bi sprečila etničko čišćenje na ovim prostorima.

- Što se tiče gospodina Bajdena, imam jedno pitanje koje je više oblik društvene svesti, moral. Pa dobro, ako ste tad sprečavali etničko čišćenje, iživljavajući se na jednoj maloj zemlji, nad jednim malim narodom, vas 19, velikih, moćnih i jakih, pa čekaj kako isto tako vam ne pada na pamet da se iživljavate i da uđete odmah da napadnete Rusiju kad je ušla na teritoriju suverene međunarodno priznate Ukrajine, pa da ih uništite i da sprečite osvajanje teritorije, sve to što o njima govorite? - upitao je predsednik, pa nastavio:

- Ili ste tu malo zaboravili na moral? Ili kako to kad Rusija upadne u Ukrajinu onda kažete da je to agresija, a kad vi upadnete na teritoriju Srbije onda to nije agresija, nego je spasavanje. Čega? Koga? Ali dobro, to su istorijska pitanja, nama su potrebni dobri odnosi sa svima, osim što ih molim da jednu malu lekciju o Srbima i Srbiji nauče, to je da slobodu volimo više od svega i da ne želimo da budemo ponizni i da se dodvoravamo bilo kome - poručio je danas predsednik Srbije.

- Molim da jednu malu lekciju o Srbima i Srbiji konačno nauče: Slobodu volimo više od svega. - poručio je predsednik Vučić u objavi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Nebojša

10.07.2024 21:10

NATO bombardovanje Srbije se desilo zbog toga što su hteli da im se Srbija pokori i postane njihov vazal, kao i svi ostali na Balkanu, a i to da NATO otme KiM od Srbije zbog ruda i dobre lokacije.

Sanja

10.07.2024 21:11

Svaka reč na mestu predsednika Vučića! Bajden je mnogo štete naneo Srbiji!

Ina

10.07.2024 21:15

Kad NATO napada to nije agresija,a kada se Srbija brani to je agresija! Amerika je Sotonistička zemlja!ž,nikome oni dobro nisu doneli. Lepo je Vučić odgovorio Bajdenu!

Olivera

10.07.2024 21:16

Sloboda je neprocenjiva, hvala predsedniče Vučiću što nas podsećate na važnost ovog principa.