SRAMNO! "MAJKA SREBRENICE" PREKO ŠOLAKOVOG GLASILA POZIVA NA VUČIĆEVU SMRT!

Autor:

Vesti

12.07.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Munira Subašić je izjavila da Vučić treba da "očekuje kaznu od Alaha" jer nije bio sponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici koja je usvojena u Ujedinjenim nacijama

SRAMNO! "MAJKA SREBRENICE" PREKO ŠOLAKOVOG GLASILA POZIVA NA VUČIĆEVU SMRT!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Bolesni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne prestaju! 

Naime, Munira Subaš, predsednica Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa, preko portala "Danas" koji se nalazi u vlasništvu Dragana Šolaka, direktno je pozvala na smrt Vučića!

Munira Subašić je izjavila da Vučić treba da "očekuje kaznu od Alaha" jer nije bio sponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici koja je usvojena u Ujedinjenim nacijama.

Republika

Foto: Printscreen

 

Ovo je jasan poziv na smrt Vučića i jasan pokazatelj da bi određene grupe želele sada da urade ono što nisu uspeli pre devet godina, kada se dogodio pokušaj ubistva Vučića u Potočarima.

Podsetimo, predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić u jutarnjem programu "Redakcija" na Kurir televiziji dotakla se svih važnih i aktuelnih tema, između ostalog i rezolucije o Srebrenici.

- Dobro je da onaj ko želi, ali nema mnogo ljudi, može da uporedi moj govor na svečanoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske i govor Denisa Bećirovića u Potočarima i biće jasno ko želi mir, a ko sukobe. Sve će biti jasno. Imala sam dve osnovne poruke koje sam poslala iz Banjaluke kao predsednica Narodne skupštine Srbije, jedna je bila mir i stabilnost i potreba svih u regionu, da radimo na tome da se uspostavi trajni mir i stabilnost, i izvesnost kako bi gradili bolju budućnost.

Druga poruka je bila apsolutno insistiranje na poštovanju Dejtonskog mirovnog sporazuma i ponovila sam da poštujemo teritorijalni integritet BiH ali takođe, neprikosnovesnot Republike Srpske. Pogledajte šta smo čuli od Bećirovića, kao jednog od tri člana predsedništva BiH, čuli smo da mir ugrožava veliko-državna politika u Beogradu. Da li sam ja to rekla u Banjaluci? Ne, rekla sam nešto suprotno, takođe, Dejtonski mirovni sporazum koji on ne poštuje.

Oni ne mogu ni da izgovore Republika Srpska, kažu RS. Vjosa Osmani, kada odete u SB UN, i za UN Kosovo i Metohije je sastavni deo autononma pokrajina RS, Vjosa i Kurti su tamo u svojstvu građana. Vidite da kada ona priča o našim crkvama i manastirima na KiM, ona ne može da izgovori srpska crkva. Tako vidite da i Bećirović ne kaže Republika Srpska. Kako treba da se oseća srpski narod?

- Imali ste prošle nedelje drugog člana predsedništva Komšića koji je otvoreno slagao da čin velikosprske agresije prisustvo naših kadeta u Prijedoru. Morao je ministar u toj federalnoj vladi Konaković da kaže da nije tačno. Vlasti Srbije su poštujući zakone BiH najavili dolazak i ispunili procedure. To nije prvi put, to je osmi ili deveti put da naši kadeti prisustvuju odavanju počasti srpskim žrtvama, to je bilo i obeležavanje 82 godine od bitke na Kozari, gde je opet srpski narod platio svoj antifašizam i činjenicu da su Srbi i srpskog roda.

- Nekad pomislim da sam suviše pragmatičan političar da bih jasno razumela ovakve poruke gospodina Bećirovića ili činjenicu da vi kao država ne možete da pokažete ozbiljnost i odogovrnost da kada je strani državnik napadnut vi ne možete da procesuirate počinioce. Optužite Srbiju koja je od 2014. kada je Vučić postao predsednik Vlade, niko u Sarajevu to ne želi da čuje, učinila sve da gradi stabilniji i drugačiji Balkan, povezan region, otvoren za razmenu roba, iskustava, mladih, da se bolje povezujemo. Optužujete Vučića za sve i svašta, iz Sarajeva, Zagreba, Prištine, a bio je jedini političar koji je imao hrabrosti da pozove predsednika vlade Albanije nakon 67 godina. Svima nam je to potpuno normalno, kao da je oduvek bilo. To je učinio Aleksandar Vučić. Da li je bilo možda u Srbiji ili u regionu koji osim bla bla truć, što su radili i ovi pre nas, veliki evropejci - kazala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 
 

Komentari (2)

Loading
Dana

12.07.2024 11:40

Ovo je jezivo i strašno.

Икар

12.07.2024 11:42

Џаба позива, неће јој то вратити сина који је заједно са Насером ишао у клање српског живља у селима око Сребренице.