PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO VAŽNU PORUKU NACIJI! "Uz znanje, mudrust i malo Božje pomoći, ne samo da ćemo sačuvati Srbiju, nego ćemo i..."! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.07.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansije su nam stabilne, devizne rezerve na rekordnom nivou. Radimo na popunama robnih rezervi, tražio sam da svi magacini budu puni, kako bi građani Srbije uvek imali sve, istakao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO VAŽNU PORUKU NACIJI! "Uz znanje, mudrust i malo Božje pomoći, ne samo da ćemo sačuvati Srbiju, nego ćemo i..."! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju javnosti u Palati Srbija rekao je da se u Srbiji intenzivno radi kako bi se ispunili rokovi za EXPO, a deo izjave postavio je i na svom Instagram nalogu.

 

 

- Vodimo veliku bitku u pogledu postavljenih rokova za EXPO, ali i za infrastrukturne radove koji su od najvećeg značaja za našu zemlju. Uspevamo zahvaljujući ogromnom trudu i radu svih radnika i preduzeća koji grade Srbiju - istakao je on pa dodao:

- Finansije su nam stabilne, devizne rezerve na rekordnom nivou. Radimo na popunama robnih rezervi, tražio sam da svi magacini budu puni, kako bi građani Srbije uvek imali sve.

 

- U predstojećem periodu očekujemo važne posete za našu zemlju, čime na najsnažniji način krčimo put u budućnost.

- Srbija se suočava sa brojnim geopolitičkim izazovima koje nije sama stvorila i za koje ni na koji način nije odgovorna.

- Mi ćemo da nastavimo da čuvamo mir, a ja sam ponosan na Srbiju, njenu pristojnost i odvažnost da čuva svoju samostalnost i nezavisnost, kao i na njenu posvećenost poštovanju međunarodnih javno-pravnih normi. Mi ćemo samo prava da se držimo, a uz naše znanje, prisebnost, mudrost i malo Božije pomoći, ne samo da ćemo sačuvati Srbiju, nego ćemo je i brže razvijati kao i do sada u odnosu na sve druge i moći ćemo da se ponosimo našom lepom zemljom.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Maja

12.07.2024 16:47

Vučićeva politika je mudra i ostvariva za bolju budućnost Srbije.

Ivana

12.07.2024 16:49

Sacuvacemo nasu Srbiju

Nina

12.07.2024 16:49

Vučić zna šta radi i šta je najbolje za našu zemlju.

Klara

12.07.2024 16:51

Mudra i pametna politika predsednika Vučića sačuvaće Srbiju.