VUČIĆ O ŠKORINIM PRETNJAMA DANILU: To nije on, to je matrica ljudi

Autor:

Vesti

08.07.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas na TV Pink pretnje Srđana Škora njegovom sinu Danilu.

VUČIĆ O ŠKORINIM PRETNJAMA DANILU: To nije on, to je matrica ljudi

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u Nacionalnom dnevniku televizije "Pink" gde govori o svim aktuelnim temama.

- Oni za ovo kažu da je kritička reč, nemam ništa protiv šta oni kažu. Hajde da analiziramo malo. O Majdanpeku i Boru govori s gađenjem. Nije to on. Dobijao sam poruke od ljudi "ma psihopata, znam ga". To nije on, to je matrica ljudi. Nisam ja ovde da komentarišem šta pogađa mene lično već da se osvrnem na ono što ima dublji smisao - kazao je Vučić.

Podsetimo, opozicioni političar Srđan Škoro izjavio je da bi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila trebalo poslati na prinudni rad u rudnik.

Škoro je gostujući na "KTV" televiziji izjavio i da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo. Kako je naveo, treba ih odvesti u rudnik u Boru ili Majdanpeku, držati na otvorenom, snimati i tuširati uranijumom. Sve bi, po Škorovoj zamisli, snimale kamere, da "narod vidi".

- Kada bi se promenila vlast, osim što bi im oduzimao imovinu, ja ih ne bi držao u zatvoru, držao bih ih na otvorenom, da jednostavno narod vidi kako oni i u takvim uslovima doprinose razvoju Srbije. Mislim da bi tu i Vučić i njegov sin mnogo više mogli da pomognu Majdanpeku i Boru, ili ne daj Bože ako se bude otvarao taj litijum, da i tamo zapnu svojski i da pokažu svojim primerom da to ništa nije štetno, da se tuširaju uranijumom, pošto uranijum nije štetan - rekao je Škoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Zora

08.07.2024 18:54

Zgrožena sam kakve se sve jezive pretnje mogu čuti od opozicionara.

dara

08.07.2024 18:55

Opozicija osim mržnje prema Vučiću nema šta da ponudi narodu, što ih čini frustriranim i nasilnim.

Zora

08.07.2024 18:55

Vučić je pokazao da je hrabar i odlučan da se bori za Srbiju, bez obzira na jezive pretnje koje opozicionari upučuju njemu i njegovoj porodici.

Dara

08.07.2024 18:56

Vučićeva ozbiljna i odgovorna politika uvek stavlja interese Srbije na prvo mesto. Zato narod podržava njegovu politiku.