U VREMENU NAJVEĆE KRIZE, SRBIJA STABILNA I SIGURNA! Predsednik Vučić sumirao utiske nakon obraćanja naciji (FOTO)

Autor:

Vesti

25.06.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos najtežim izazovima koje vreme donosi, Srbija ima jasnu viziju za budućnost.

U VREMENU NAJVEĆE KRIZE, SRBIJA STABILNA I SIGURNA! Predsednik Vučić sumirao utiske nakon obraćanja naciji (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji iz Predsedništva Srbije.

"Živimo u vreme najveće geopolitičke krize posle Drugog svetskog rata. Zato očekujem da će situacija u narednim mesecima eskalirati i da ćemo se suočiti sa teškim posledicama u Evropi i svetu. Zato moramo da budemo čvrsto opredeljeni da naš posao izguramo do kraja, da ga uradimo na najbolji način i tako obezbedimo ekonomski rast i bolji život građana naše Srbije.", istakao je predsednik u objavi na svom instagram profilu buducnostsrbijeav

Predsednik je najveći deo svog današnjeg obraćanja posvetio specijalizovanoj izložbi "EXPO 2027" i benefitima koje će Srbija imati od ovog događaja.


"Neophodno je da se svi angažujemo oko EXPO2027, koji je ključna, ne krajnja, ali prekretna tačka za razvoj Srbije u svakom smislu. Radimo ozbiljno i posvećeno, ali nam tek predstoji naporan rad.", dodao je predsednik.

 

https://www.instagram.com/p/C8m27_aMNsm/?igsh=MXBwbHd4MXk1MnVpNg%3D%3D

 


"Očekujem velike poremećaje na tržištu od energenata, do hrane u celom svetu, zato smo se mi snašli, kako bi Srbija imala dovoljno svega. Možemo da se pohvalimo da je Srbija u prvom kvartalu ove godine imale najveću stopu rasta u Evropi. Taj rast nam omogućava da imamo i više novca, a i da možemo da obezbeđujemo veća primanja. Na rekordnom smo nivou broja zaposlenih, priliv stranih investicija je prešao dve milijarde i po tome smo već prvi u regionu.", istakao je.

Predsednik je istakao da moramo da radimo ubrzano na svom važnim pitanjima, a da građani Srbije znaju da u svom rukovodstvu imaju ozbiljne ljude koji neumorno rade sve što je potrebno da nam zemlja bude bezbednija i sigurnija.

"Hvala građanima na svakoj vrsti podrške i tome što razumeju probleme sa kojima se suočavamo. Moje je da im poručim da je Srbija uprkos svim problemima i velikim izazovima stabilna, sigurna i takva će da ostane.", zaključio je predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (47)

Loading
Jana

25.06.2024 00:34

Srbija je stabilna i sigurna zemlja u ovim teškim vremenima zahvaljujući Vučićevoj dobroj politici.

Ljubica

25.06.2024 01:11

Zahvaljujuci odgovornoj Vucicevoj politici Srbija ide napred.

Nenko

25.06.2024 01:17

Srbija u svom rukovodstvu ima ozbiljne ljude koji neumorno rade i cine sve što je potrebno da nam zemlja bude bezbednija i sigurnija.

Laki

25.06.2024 05:54

Srbija je stabilna na svim poljima.