SRBIJA DOBIJA I DELFINARIJUM! Vučić o projektu koji će značajno pomoći deci oboleloj od autizma!

Autor:

Vesti

24.06.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je atrakcija postoje i takozvani terapeutski delfini za decu sa autizmom, i ništa bolje ne utiče na njih nego ti delfini, rekao je Vučuć.

SRBIJA DOBIJA I DELFINARIJUM! Vučić o projektu koji će značajno pomoći deci oboleloj od autizma!

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjem obraćanju naciji pričao je o značaju EXPO 2027 za celu naciju, ali je i istakao da će Srbija dobiti akvarijum i delfinarijum.

Predsednik je napomenuo da je u planu gradnja najvećeg akvaparka i da su u toku razgovori sa najvećim preduzećem koje je zaduženo za stalne postavke cirkusa i zabavnih parkova i da će to bili od velikog značaja za razvoj privrede, privlačenje turista samim tim i razvoj ekonomije.

- Akvarijum će biti smešten sa druge strane Save pored Prirodnjačkog muzeja. Imaćemo i delfinarijum na EKSPU. Osim što je atrakcija postoje i takozvani terapeutski delfini za decu sa autizmom, i ništa bolje ne utiče na njih nego ti delfini. On će biti i za svu drugu decu - rekao je Vučić te napomenuo da se o svemu već konsultovao sa ministarstvom zdravlja.

Predsednik Aleksandar Vučić otkrio je još novih detalja o EKSPO 2027.

- Rekli smo da je EKSPO 2027 ključna, ne krajnja, ali prekretna tačka za razvoj Srbije. Danas ću vam predstaviti dokle smo stigli, brojne probleme, rešenja, i govoriti otvoreno o onome šta su izazovi za nas, te vas molim da bez obzira na partijsko opredeljenje - saslušate. Važno je da čujemo mišljenje svakog građanina - rekao je Vučić i dodao:

- Želim da vam pokažem šta smo dosad uradili - rekao je predsednik Vučić i na tabli detaljno pokazao šta se gde nalazi na proketku "EKSPO 2027". - U novembru očekujemo da dobijemo zastavu EKSPA.

Više o ovome pročitajte ovde.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
tina

24.06.2024 18:36

Ovo je jedna od najlepsih vesti u poslednje vreme. Svaka cast na ovoj ideji, sigurno ce mnogo znaciti deci sa autitmom.

Mika

24.06.2024 18:36

Sviđa mi je ovaj ideja.

Mica

24.06.2024 18:38

Zahvaljujuci nasem predsedniku Vučiću imacemo projekat koji ce pomoci oboleloj deci

Nebojša

24.06.2024 18:41

U zdravstvo se ulaže mnogo više nego ikad, inovativnih lekova koje trebaju građanima je sve više, hvala državi na tome.