STAROVIĆ: Aleksandar Vučić bio je i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu

Autor:

Vesti

15.06.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Nemanja Starović oglasio se povodom prepiski između vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koje su danas objavljene u podgoričkim medijima

STAROVIĆ: Aleksandar Vučić bio je i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Aleksandar Vučić

Segmenti prepiske između vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koji su danas objavljeni u podgoričkim medijima, služe kao još jedna potvrda za to da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu, zbog čega mafijaški klanovi kontinuirano rade na njegovoj političkoj, medijskoj, ali i fizičkoj likvidaciji.

Objavljena prepiska između figura sa samog vrha kriminalnog klana odgovornog za desetine najmonstruoznijih ubistava i kasapljenje ljudi ukazuje na pretnju ne samo prema predsedniku Vučiću, već i prema članovima njegove porodice. Te pretnje dobijaju na ozbiljnosti i značaju kada se u obzir uzmu razvijene mreže mafijaških klanova sa policijskim službama, medijima i određenim elementima u pravosuđu država regiona.

Uprkos svemu tome, Srbija će ostati odlučna u borbi protiv organizovanog kriminala koji se decenijama razvijao širom regiona i nikada neće biti sigurna kuća za ubice i trgovce smrću. Poznajući predsednika Vučića, uveren sam u to da će pretnje koje se svakoga dana umnožavaju samo dodatno učvrstiti njegovu odlučnost u neodustajnoj borbi da Srbiju učini bezbednom za sve građane, a veoma nesigurnom za vođe i pripadnike balkanskih narko-klanova, naveo je Član Predsedništva SNS Nemanja Starović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (19)

Loading
Filip

15.06.2024 18:18

Ovi kriminalci misle da su iznad zakona, ali Vučić pokazuje da je pravda uvek jača. Mogu da prete koliko žele, predsednik se ne da tako lako.

Мiraš

15.06.2024 18:28

Napori Vučića u borbi protiv organizovanog kriminala su neosporni. Njegova odlučnost da se suprotstavi kriminalnim grupama na Balkanu zaslužuje priznanje, posebno u svetlu nedavnih hapšenja i optužnica

Đorđije

15.06.2024 18:30

Pod Vučićevim vođstvom preduzete su konkretne akcije, u borbi protiv organizovanog kriminala, uključujući i hapšenje Veljka Belivuka, što ukazuje na ozbiljan pristup ovom problemu.

Balša

15.06.2024 18:30

Vučić je pokazao da je spreman da se uhvati u koštac sa ovim izazovom, ali pravi test će biti dugoročni rezultati tih napora.