SAMI BRITANCI ISMEJALI STATUU TONIJA BLERA NA KOSOVU: Zapalile se društvene mreže! Evo sa čim su je uporedili (FOTO)

Autor:

Vesti

14.06.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne veruje šta vidi, pa ni sami Britanci...

SAMI BRITANCI ISMEJALI STATUU TONIJA BLERA NA KOSOVU: Zapalile se društvene mreže! Evo sa čim su je uporedili (FOTO)

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Printscreen/Facebook/Labinot Tahiri

U Uroševcu je otkrivena statua bivšeg premijera Velike Britanije Tonija Blera, postavljena povodom obeležavanja 25 godina od "oslobođenja" Kosova. Mnogi koji su videli skulpturu primetili su njenu sličnost sa australijskim glumcem i pevačem Džejmsom Donovanom, prenosi britanski Independent.

Detalji Ceremonije

Skulptura je otkrivena 12. juna, a ceremoniji je prisustvovao i sam Toni Bler. Ovaj događaj je bio deo šireg programa obeležavanja oslobođenja Kosova, a prisustvo Blera dodatno je naglasilo značaj ovog jubileja.

- Statua Tonija Blera otkrivena na Kosovu - napisao je pres sekretar bivšeg britanskog premijera Alister Kembel na društvenoj mreži "X" uz postavljenu fotografiju skulpture zbog koje su pratioci bili ubeđeni da je došlo do greške.

 

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=kosovo

 

Komentari su zapalili društvene mreže

 - Otkrivena statua Džejsona Donovana. Trebalo bi da bude Toni Bler", našalio se jedan korisnik na društvenoj mreži "X" dok je drugi dodao: "To je Džejson Donovan.“

Ima i korisnika koji su se u komentarima pozivali na pesme 56-godišnjaka dok su pisali svoje komentare, pa je tako jedan od njih naveo:

"Mladi Džejson Donovan uhvaćen kako maše zbogom vezi sa Kajli. 'Previše slomljenih srca na svetu'."

Donovan je glumio zajedno sa Kajli Minog u hit američkoj sapunici Susedi. Proslavio se u emisiji glumeći Skota Robinsona od 1985. do 1989. godine, pre nego što je započeo solo pevačku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading