NOVI SIMBOL SRPSKOG KRVOPROLIĆA NIČE NA KOSMETU! Sramotna statua Tonija Blera dolazi u Uroševac, EVO na šta liči i kako se njome diče simpatizeri bivše "OVK"

Autor:

Vesti

06.06.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Uroševcu će 12. juna biti otkrivena statua bivšeg premijera Velike Britanije Tonija Blera, a, očekuje se i da će tog dana Bler (71) govoriti na svečanoj sednici Skupštine tzv. Kosova.

NOVI SIMBOL SRPSKOG KRVOPROLIĆA NIČE NA KOSMETU! Sramotna statua Tonija Blera dolazi u Uroševac, EVO na šta liči i kako se njome diče simpatizeri bivše "OVK"

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Printscreen/Facebook/Labinot Tahiri

Toni Bler ostao je upamćen kao jedan od najvećih krvnika srpskog naroda, budući da je upravo on te kobne 1999. godine bio jedan od glavnih zagovornika NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije.

Danas, 25 godina kasnije, na teritoriji Kosova i Metohije vlada najžešća antisrpska klima u modernoj istoriji, gde prištinski režim, na čelu sa lažnim premijerom Aljbinom Kurtijem, svakodnevno radi na ugnjetavanju srpskog naroda.

Još jedan izopačeni simbol slavlja Albanaca zbog srpskih žrtava tokom devedesetih godina dvadesetog veka niče 12. juna u Uroševcu, gde se očekuje otvaranje statue Tonija Blera.

Fotografiju statue je na Fejsbuku objavio muzičar Ljabinot Tahiri, gde je "prikladnim komentarom" pokazao pravo lice modernih albanskih nacionalista na Kosmetu, veličajući srpske krvnike, u prvim redovima sa Tonijem Blerom i bivšom "OVK".

 

 

"Ponosan sam što sam na svoj način malo doprineo, zajedno sa mnogim firmama i zahvaljujući inicijativi Baškima Fazljija, bivšeg veterana OVK, da se napravi ova statua bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u gradu Uroševcu. Kada je reč o statuama Albanaca i onih koji su pomogli Kosovu u njegovom oslobođenju, nemojmo se ustručavati, nego se potrudimo da danonoćno doprinesemo svakoj nacionalnoj vrednosti", naveo je Tahiri.

Ovim je još jednom pokazano kakvu sudbinu celom srpskom narodu žele Albanci sa Kosova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading