NACIJA JE U SUZAMA ZBOG OVOG SNIMKA: BAKA SA KOSOVA I METOHIJE uzela mikrofon u ruke i pokazala kako se peva! Rasplakaće vas (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.06.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao ravnodušan!

NACIJA JE U SUZAMA ZBOG OVOG SNIMKA: BAKA SA KOSOVA I METOHIJE uzela mikrofon u ruke i pokazala kako se peva! Rasplakaće vas (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/kafanaonline

Na jednom veselju, baka je otpevala staru narodnu pesmu "Otvori mi belo Lenče" i oduševila prisutne!

Snimak njenog izvođenja brzo se proširio na društvenim mrežama, izazivajući mnoge emocije. Mnogi su bili dirnuti i rasplakani, što je rezultiralo lavinom komentara.

Na video-zapisu objavljenom na Instagram profilu "kafanaonline", vidi se baka u crnini, sa maramom preko glave, kako peva uz mikrofon, impresionirajući sve prisutne.

Ispod snimka su se ređali komentari:

- Ovo je poslednja generacija normalnih ljudi. Gledajte anđela od žene. Ovakvi idu u istoriju. Ona je sve ratove preživela. Živa bila, draga dušo - piše u prvom komentaru, a u drugom stoji:

- Ova baka je puna života, a puno je je lepše slušati nego ove današnje pevačice.

Jedan korisnik je napisao i da je baka sa Kosmeta i blagosiljao je.

- Bog je Bogoslovio i poživeo još dugo! Rasplaka me mila bakice, dušo divna kada vidim te ručice koje su se iskrivile od rada neka me bol i tuga obuzmu, a srce joj peva i oke pune topline živa nam bila na mnoga leta!

- Ova baka je talent da peva, ali šteta ona nije imala mogućnost da pokaže - glasili su neki od komentara.

Podsećamo, Grad Vranje raspisao je Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2024. godini.

Subvencija je namenjena nezaposlenima koji se vode na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje – filijala Vranje, za otpočinjanje poslovne delatnosti u oblastima proizvodnje, zanatstva i usluga. Posebno se akcentuje podrška teže zapošljivim licima, uključujući mlade do 30 godina, žene, dugoročno nezaposlene (na evidenciji duže od 12 meseci), osobe sa invaliditetom, Rome i ostale.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading