BEDNO, DA BEDNIJE NE MOŽE! OTKRIVENA STATUA TONIJA BLERA U UROŠEVCU: Fanatici "OVK" i obožavatelji srpskih krvnika kliču dok im zločinac OVO PORUČUJE (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.06.2024

16:13 >> 17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče se u Uroševcu dogodio događaj sličan onom kada je otkriven spomenik Bilu Klintonu. Ovog puta, u pitanju je nekadašnji britanski premijer Toni Bler!

BEDNO, DA BEDNIJE NE MOŽE! OTKRIVENA STATUA TONIJA BLERA U UROŠEVCU: Fanatici "OVK" i obožavatelji srpskih krvnika kliču dok im zločinac OVO PORUČUJE (VIDEO)

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Printscreen/Facebook/Labinot Tahiri

Juče je u Uroševcu svečano otkrivena statua posvećena bivšem premijeru Velike Britanije, Toniju Bleru.

Veliki broj građana okupio se da prisustvuje ovom događaju.

Statua je otkrivena u prisustvu gradonačelnika Uroševca Agima Alijua, ambasadora Velike Britanije na Kosovu, Džonatana Hargrivsa, i predsednika Demokratske partije tzv. Kosova, Memljija Krasnićija, prenosi kosovo onlajn.

Iako Toni Bler nije mogao da prisustvuje ceremoniji, britanski ambasador u lažnoj državi je, citirajući Blera, preneo da je "počastvovan što je statua u Uroševcu posvećena njemu"...

 

 

Toni Bler ostao je upamćen kao jedan od najvećih krvnika srpskog naroda, budući da je upravo on te kobne 1999. godine bio jedan od glavnih zagovornika NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije.

Danas, 25 godina kasnije, na teritoriji Kosova i Metohije vlada najžešća antisrpska klima u modernoj istoriji, gde prištinski režim, na čelu sa lažnim premijerom Aljbinom Kurtijem, svakodnevno radi na ugnjetavanju srpskog naroda.

Još jedan izopačeni simbol slavlja Albanaca zbog srpskih žrtava tokom devedesetih godina dvadesetog veka nikao je 12. juna u Uroševcu.

Fotografiju statue je na Fejsbuku objavio muzičar Ljabinot Tahiri, gde je "prikladnim komentarom" pokazao pravo lice modernih albanskih nacionalista na Kosmetu, veličajući srpske krvnike, u prvim redovima sa Tonijem Blerom i bivšom "OVK".

 

 

"Ponosan sam što sam na svoj način malo doprineo, zajedno sa mnogim firmama i zahvaljujući inicijativi Baškima Fazljija, bivšeg veterana OVK, da se napravi ova statua bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u gradu Uroševcu. Kada je reč o statuama Albanaca i onih koji su pomogli Kosovu u njegovom oslobođenju, nemojmo se ustručavati, nego se potrudimo da danonoćno doprinesemo svakoj nacionalnoj vrednosti", naveo je Tahiri.

Ovim je još jednom pokazano kakvu sudbinu celom srpskom narodu žele Albanci sa Kosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading