"SRBIJA IMA IMPERIJALNE TEŽNJE, NADAM SE DA ĆE SRUŠITI VUČIĆA": Pomahnitali SRBOMRZAC GRUHONJIĆ udario na SVESRPSKI SABOR, pa pozvao na KRSTAŠKI RAT PROTIV SRBIJE!!!

Autor:

Vesti

12.06.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinko Gruhonjić nastavlja sa svojim jadikovkama i molbama da se Srbiji stavi omča oko vrata!

"SRBIJA IMA IMPERIJALNE TEŽNJE, NADAM SE DA ĆE SRUŠITI VUČIĆA": Pomahnitali SRBOMRZAC GRUHONJIĆ udario na SVESRPSKI SABOR, pa pozvao na KRSTAŠKI RAT PROTIV SRBIJE!!!

Foto: Mc.rs

Gruhonjić je tom prilikom zatražio "veoma jake pritiske spolja" na Srbiju i dodao je da se nada da će neka nova partizanska gerila srušiti Vučića.

- Ono što piše u deklaraciji pokazuje jasne imperijalne ambicije Srbije prema susednim državama. Svesrpski sabor je demonstracija i oličenje velikosrpskog militarizma. tEško mi je da se setim jednog naroda, nacije, koja se nije suočila sa prošlošću a da nije bilo prirtiska s polja. U Srbiji možemo da se nadamo samo čudu - rekao je Gruhonjić.

Podsetimo, predsednik Vučić se danas oglasio po pitanju Rezolucije 1244 i odbrane teritorijalnog integriteta Srbije.

"Sviđa im se u Rezoluciji 1244 da mogu da pošalju NATO trupe na Kosovo, ali im se ne sviđa da Srbija pošalje do hiljadu svojih vojnika i policajaca. Pa ovde važi, a ovo drugo što treba za Srbiju da važi, ne važi. Tim gore po sporazum, ne sviđa nam se i može nam se. Mnogo smo jaki i nećemo da vas pustimo. Koga briga za rezoluciju?", rekao je Vučić u intervjuu za sarajevski "Dnevni avaz".

Kako je rekao, KFOR će svaki put da se pozove na Rezoluciju 1244, Briselski sporazum i Srbija mora sve da ispuni od pravosuđa do policije na severu, ali Zajednica srpskih opština ne može, jer možda nije u skladu sa Ustavom Kosova.

"A ovo valjda jeste u skladu sa Ustavom Srbije. A mi dobrim delom imamo rat u Ukrajini danas zbog toga što su se tako tumačili i Minski dogovori i sve drugo. E super je, jedno ću da potpišem, a drugo ću da radim", konstatovao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Leo

12.06.2024 15:38

Čovek je odlepio. NJegova opozicija nije osvojila ni mrvicu vlasti bilo gde na lokalu, nisu mu pomogle ni ustaše, pa sada priziva partizane.

Zarko

12.06.2024 18:12

@Leo - Odavno je ovaj Gruhonjic odlepio sad samo to potvrdjuje.

Nomos

12.06.2024 15:40

Mora Dinko da opravda pare koje su sipane u njega, zato sada povraća po Srbiji. I po navici, odmah posle njegovih fašističkih izleta počinje priča kako je on u stvari žrtvica.

duki

12.06.2024 15:54

kukavce crni koliko te placaju da izdajes i pljujes po sopstvenom narodu