SKANDAL! Evo koga je Crna Gora odredila da danas glasa za rezoluciju o Srebrenici!

Autor:

Vesti

23.05.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić bori se danas u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija za celokupan srpski narod.

SKANDAL! Evo koga je Crna Gora odredila da danas glasa za rezoluciju o Srebrenici!

Foto: Tanjug/AP

Savetnik Misije Crne Gore u Ujedinjenim nacijama, Damir Šabanović najverovatnije će biti osoba koja će podići ruku za glasanje zvanične Podgorice u Ujedinjenim nacijama o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici!

Tako će on ispoštovati ono što su danima ranije najavili premijer Milojko Spajić i ministar spoljnih poslova Filip Ivanović. Njegovo ime je najčešće koje se jutros pominje  u Podgorici.

 
Šabanović je bio prvi sekretar u Ambasadi Crne Gore u Pekingu a prema dostupnim podacima bio je koordinator Bošnjačke stranke prilikom kampanje za ulazak Crne Gore  u NATO!
 
Podsetimo, Predsednik Aleksandar Vučić bori se danas u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija za celokupan srpski narod. Vučić predvodi delegaciju Srbije na sednici Generalne skupštine na kojoj će se razmatrati rezolucija o Srebrenici.
 
Uoči sednice, srpski predsednik poslao je jasnu poruku međunarodnoj zajednici i celom svetu.

- Odgovoriću im snažno i onoliko hrabro, koliko hrabrosti ima. Sve što imam hrabrosti, znanja i snage odgovoriću im. I odgovoriću im istinito. Odgovoriću im, borićemo se. Naš narod nije genocidan narod - poručio je Vučić.

Predsednik je poručio i da je u zgradu UN poneo zastavu naše zemlje.

- Ovo je zastava časti, zastava hrabrih, zastava slobode! Upravo sam je poneo sa sobom u zgradu UN. Braniću je i čuvati. I ponosiću se njom. Mi nismo genocidan narod! Živela Srbija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading