CRNA GORA JE POTRČKO, A U PETAK ĆU REĆI I ČIJI! Aleksandar Vučić o prljavom crnogorskim amandmanima!

Autor:

Vesti

21.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne preostaje nam nitša drugo, već da imamo veru u sebe i Boga, borićemo se do kraja, bez obzira na razočaranje, rekao je Vučić.

CRNA GORA JE POTRČKO, A U PETAK ĆU REĆI I ČIJI! Aleksandar Vučić o prljavom crnogorskim amandmanima!

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Prljavu igru su odigrali crnogorski amandmani. To nije Crna Gora, niko da ne krivi Crnu Goru, oni su samo nečiji potrčko. Mi znamo i čiji, o tome ću govoriti u petak. Precizno ćemo vam reći, rekao je Aleksandar Vučić u direktnom obraćanju iz Njujorka.

Ovo je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o amandmanima koje je podnela Crna Gora o rezoluciji o Srebrenici koja je usmerena protiv Srbije i srpskog naroda.

- Mislil su da smo glupi. mislili su da svako normalan bi prihvatio da ima izgovor pred svojim građanima i da kaže: "Super, sad imamo amandmane da Srbi nisu kolektivni krivci, da Srbija nije kolektivni krivac. I recite da prihvatate to. Izađite pred ljude. Vin vin situacija..." Možda bi oni ubedili sve druge, ali mene nisu ubedili. Da vam objasnim zašto. Zato što su mislili da ću da radim ono što oni rade. Ne mislim o Crnoj Gori, mislim o mnogim zemljama. Da ću da prihvatim ono što mi je lakše i što će da me očuva na vlasti i ono što mi niko neće zameriti nigde. Ja sam doneo odlčuku, kada sam postao predsednik, da mi je mnogo važnije šta ću da uradim za svoj narod, nego šta ću da radim za sebe. Baš me briga kakve pritiske ću da trpim. Znam da je to prevara, sve što su uradili je prevara, sve im trikove znam. Znam kako su planirani ti trikovi i ko je sve sa kim razgovarao, o čemu ću govoriti dan posle. Ne preostaje nam nitša drugo, već da imamo veru u sebe i Boga, borićemo se do kraja, bez obzira na razočaranje. Hvala ljudima što su se ujedinili i to je za mene od velikog značaja. Nikada mi nije bilo teže i komplikovanije.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Bilja

21.05.2024 19:49

Crna Gora ima svoje tutore koje mora da sluša.

Vera

21.05.2024 19:50

U Crnoj Gori nekad čast bila važna.

Milan

21.05.2024 19:51

Crnogorci se u svojoj državi više ništa ne pitaju.

Tina

21.05.2024 19:51

Svi misle samo o foteljama, a Vučić misli o svom narodu!