MILOŠ VUČEVIĆ NAKON OTVARANJA NOVOSADSKOG POLJOPRIVREDNOG SAJMA: Premijer obišao zavičajna udruženja u Veterniku (FOTO)

Autor:

Vesti

18.05.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević razgovarao je danas s meštanima Veternika.

MILOŠ VUČEVIĆ NAKON OTVARANJA NOVOSADSKOG POLJOPRIVREDNOG SAJMA: Premijer obišao zavičajna udruženja u Veterniku (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/milosvucevic

Premijer Srbije Miloš Vučević i predsednik Srpske Napredne Stranke, nakon otvaranja Novosadskog poljoprivrednog sajma, uputio se u Veternik gde je u okvir kampanje za predstojeće lokalne izbore, obišao zavičaja udruženja u Veterniku.

Prijatno subotnje popodne proveo sam u razgovoru sa 23 zavičajna udruženja u novosadskom naselju Veternik. Ma gde Srbi živeli, imaju jednu kuću, Srbiju, i samo zajedno, ujedinjeni, radili smo i nastavićemo još više da radimo za našu jedinu nikada pokorenu otadžbinu, za našu Srbiju. 02. juna podrška našoj listi “Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra.” Živela Srpska napredna stranka! Živela Srbija! – izjavio je Vučević.

 

 

Podsetimo, premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera, odgovorio:

- Nepristojno je da ja pričam o tome jer neko ko je rođen u Novom Sadu postao predsednik Vlade, a vreme će pokazati šta je to donelo i kakvi su rezultati. Kao neko ko je bio ministar odbrane i sada kao predsednik Vlade u obavezi sam, ali mi je i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom metru naše zemlje. Kada to kažem, mislim i na Kosovo i Metohiju jer naš narod i dalje tamo živi. Niko ne može da mi zameri što ja u skupu jednakih gradova i opština naše države, ipak najviše volim svoj grad.

To ne znači da mi je neko manje bitan, ali sam ja odrastao u ovom gradu, porodica mi je ovde i ja svaki slobodan trenutak koristim  da budem u Novom Sadu. Isto tako volim i Beograd, Niš, Suboticu, Kraljevo, Čačak i Užice i Prizren i Kosovsku Mitrovicu. Kao i uvek Novi Sad ima pola metra prednosti u odnosu na sve njih.

Trudiću se da zajedno sa lokalnom vlašću sprovedemo da ovaj narod živi bolje jer je to moja obaveza, a drago mi je što će neko drugi ko je na čelu grada dočekati da uživa u novinama koje smo zajedno započeli, a to su novi mostovi. Moja lična karta je idalje u Novom Sadu, a sve što budem mogao da uradim za ovaj grad ću uraditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (26)

Loading
Nikola

18.05.2024 19:12

Bravo premijeru, puna podrška!

Ena

18.05.2024 19:12

I pored svih obaveza stigne Premijer da obiđe i popriča sa svojim narodom.

Ana

18.05.2024 19:56

Tradicija koju cenimo i poštujemo.

Tanja

18.05.2024 19:57

Gde god da se Srbi nalaze najvažnije da su složni u cilju da Srbija napreduje i razvija se.