"VUČIĆ DOBIJA KINESKO ORUŽJE I PODRŠKU ZA AGRESIVNU POLITIKU" Hrvati u svojim lažima otkrili i najveće strahove: SMETA IM JAKA SRBIJA

Autor:

Vesti

07.05.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseta jednog od najvećih svetskih lidera, i predvodnika Istoka, izazvalo je burne reakcije u komšiluku.

"VUČIĆ DOBIJA KINESKO ORUŽJE I PODRŠKU ZA AGRESIVNU POLITIKU" Hrvati u svojim lažima otkrili i najveće strahove: SMETA IM JAKA SRBIJA

Foto: Printscreen

Hrvati su upravo otkrili svoj najveći strah - jaka i uticajna Srbija.

Kineski predsednik Si Đinping dolazi danas u dvodnevnu posetu Beogradu.

Poseta jednog od najvećih svetskih lidera, i predvodnika Istoka, izazvalo je burne reakcije u komšiluku.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Hrvati su tako u svojim lažima otkrili i svoje najveće strahove, napadajući Sija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na portalu hrvatskog Telegrama objavljen je bizaran tekst pod naslovom: "Dolazak Si Đinpinga u Beograd je jasan signal: Vučić dobija kinesko oružje i podršku za agresvnu politiku prema susedima".

Tako su otkrili da se zapravo plaše jake i uticajne Srbije.

Podsetimo, posle Pariza, kineski predsednik Si Đinping danas dolazi u Beograd u dvodnevnu posetu Srbiji. Sija će ugostiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a da će sve oko ove posete biti organizovano na najvišem nivou, govore i pojedini detalji posete, poput onog da će avion s kineskim predsednikom na teritoriji Srbije do sletanja dopratiti naši "migovi".

- Predsednika Kine će čuvati oko 3.400 policajaca, a garda će ga dočekati na aerodromu. Za doček je pripremljen folklorni program. Duž celog puta predsednika Sija kroz Beograd biće postavljene kinesko-srpske zastavice, na nadvožnjacima poruke dobrodošlice, a na aerodromu će biti vidljiv veliki zid s porukom za predsednika Kine. Svečani doček biće organizovan i ispred Palate Srbije. Ovom prilikom biće potpisano i tridesetak sporazuma. Tokom ručka u čast gosta iz Kine služiće se srpska jela i vina, a predsednik Vučić će mu lično služiti srpska vina, od penušavca do desertnog, najvećim delom autohtone srpske sorte - ispričao je izvor Kurira.

O značaju ove posete najubedljivije govori činjenica da predsednik Kine Si Đinping posle pet godina ponovo dolazi u Evropu i to samo na tri adrese - u Pariz, Beograd i Budimpeštu. Bivši ambasador Milovan Božinović kaže za Kurir da ta okolnost znači da Kina svrstava Srbiju u krug zemalja s kojima ima o čemu bitnom da razgovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (42)

Loading
Miljan

07.05.2024 08:27

Samo neka Vučić dobije kinesko oružje, a onda paščad koja laju mogu samo da kukaju jer Srbiji niko ne sme ništa loše da uradi.

Ivica

07.05.2024 08:28

Poltika koju vodimo je u interesu naše države i daljeg razvoja

Robi

07.05.2024 08:29

Ako se ne varam, Kinezi su u sret histerije protiv Rusije kada je počeo rat u Ukrajini i u sred pritisaka na Srbiju, u našu zemlju prevezli čitav kompleks onog PVO sistema FK3. Samo za to pa im svaka čast.

Djura

07.05.2024 08:29

Vučić dobija kinesko oružje, ovo me raduje. Jer kada imamo moderno oružje, svi snovi da se Srbiji preti padaju u vodu.