VUČIĆ NASTAVLJA DIPLOMATSKU BORBU: Predsednik sa ambasadorima azijskih zemalja

Autor:

Vesti

30.04.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan sam na prijateljstvo i poštovanje koje Srbija ima posebno među azijskim zemljama u odbrani prava, pravde, morala i civilizovanog svetskog poretka, napisao je Vučičć na svom Instagram nalogu.

VUČIĆ NASTAVLJA DIPLOMATSKU BORBU: Predsednik sa ambasadorima azijskih zemalja

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na ručku ambasadore azijskih zemalja.

- Sa našim prijateljima, ambasadorima azijskih zemalja u Srbiji, razgovarao sam o regionalnim i geopolitičkim prilikama, detaljno ih upoznavši sa svim izazovima i pritiscima sa kojima se suočavaju naša zemlja i srpski narod - napisao je predsednik Srbije na svom Instagram nalogu.

 

 

Vučič je dodao i to da podrška koju Srbija dobija mnogo znači:

- Ponosan sam na prijateljstvo i poštovanje koje Srbija ima posebno među azijskim zemljama u odbrani prava, pravde, morala i civilizovanog svetskog poretka. Takva podrška za Srbiju predstavlja veru u drugačije i bolje sutra za sve nas.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra pripremne radove na izgradnji kompleksa EXPO 2027, gde će prisustvovati ceremoniji početka radova na izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona.

Iz službe za saradnju sa medijima predsednika Republike najavljeno je da će obilazak pripremih radova i ceremonija početka radova na izgradnji Nacionalnog stadiona početi sutra u 10 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Nešo N

30.04.2024 13:30

Borba se nastavlja i mora se ići do kraja.

Rale

30.04.2024 13:34

Bravo za predsednika Vucica, pokusava na sve nacine da utice na zemlje u svetu Neka svi ambasadori uticu na glasanje za rezoluciju.

Sa

30.04.2024 13:34

Velika cast za Srbiju koja joj moze doneti brojne koristi za Srbiju i njene gradjane

Keti

30.04.2024 13:37

Zivelo prijateljstvo i saradnja koju imamo sa predstavnicima azijakih zemalja. prijatan ručak.