LAV PAJKIĆ NAPADNUT ISPRED PORODIĆNOG DOMA! Udarali ga u glavu i vređali njegovu pokojnu majku i Vučića

Autor:

Vesti

10.06.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je dodao da je ovakva atmosfera agresije i straha kreacija političkih oponenata koji propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini

LAV PAJKIĆ NAPADNUT ISPRED PORODIĆNOG DOMA! Udarali ga u glavu i vređali njegovu pokojnu majku i Vučića

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Lav Pajkić napadnut je bez razloga ispred porodičnog doma dok je sa svojom devojkom ulazio u zgradu.

On je sa leđa fizički napadnut i tom prilikom je zadobio više udaraca u predelu glave uz uvrede upućene njegovoj pokojnoj majci Isidori Bjelici i predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok sam sa devojkom ulazio u zgradu, sa leđa fizički napadnut od strane nepoznate osobe, koja mi je zadala više udaraca u predelu glave uz salvu uvreda prema mojoj pokojnoj majci i predsedniku Aleksandru Vučiću. Zanimljivo je da se incident dogodio nakon održanog protesta opozicije "Stop nasilju" - napisao je Pajkić na Instagramu.  

 

 

On je dodao da je ovakva atmosfera agresije i straha kreacija političkih oponenata koji propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini.

- Atmosfera agresije i straha, kreacija je političkih oponenata koji svakodnevno propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini, a koje se izliva na ulicama. Vešala, najgnusnije pretnje, karabini, obešena lutka predsednika, fizički napadi, uriniranje po zgradi Vlade... produkt je njihove politike - dodao je Pajkić.      

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (155)

Loading
Olivera

10.06.2023 13:27

Kada nam opozicija prezentuje toliko nasilja i mržnje,sve se to samo uvećava i produbljuje.Napali čoveka samo zato što ima drugačije mišljenje i stavove od opozicije,velika sramota i ovo treba da se najoštrije kazni.

Milana

10.06.2023 13:29

Ako se na ovaj način napadima i agresijom traže promene onda treba da se zapitamo gde smo omanuli kao društvo. Samo ne zaboravi te da su ovo produkti opozicije da ne bi posle napadali i krivili vlast i Vučića.

Iv

10.06.2023 13:34

Za svaku osudu je ovako nešto što se dešava. Verujem da će nadležni organi privesti pravdi napadača.

Danijel

10.06.2023 13:34

Možda su agresori gledali Pink jaoo pa da nisu jer oni su protiv Pinka. Pa ja se sad pitam ko je njih učio da budu nasilnici i da Pajtić ispašta zbog toga. Ko će im za to biti kriv?