SRAM VAS BILO! ĐUKANOVIĆ RASKRINKAO LAŽI TAJKUNSKIH MEDIJA: Objavili da se desio sastanak sa MRTVIM čovekom

Autor:

Vesti

10.06.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tekstu se inače spominje da je sastanku prisustvovao zamenik sekretara Republičke izborne komisije Branko Marinković koji je preminuo krajem 2021. godine

SRAM VAS BILO! ĐUKANOVIĆ RASKRINKAO LAŽI TAJKUNSKIH MEDIJA: Objavili da se desio sastanak sa MRTVIM čovekom

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Đukanović raskrinkao tajkunske medije

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović oglasio se na Tviteru i komentarisao još jednu od gnusnih laži koje su plasirane u tajkunskim medijima.

Naime, u tajkunskim medijima se pojavio tekst sa naslovom "Saznajemo: Održan tajni sastanak u RIK zbog vanrednih parlamentarnih izbora" u kojem su otišli toliko daleko u lažima da spominju i pokojnike!

Foto: printscreen

 

U tekstu se inače spominje da je sastanku prisustvovao zamenik sekretara Republičke izborne komisije Branko Marinković koji je preminuo krajem 2021. godine.

Foto: printscreen

 

 

- Najbolji dokaz koliki lažovi rade u ovim tzv.medijima. Ovo se inače nije dogodilo, a dokaz kolika je ovo laž je činjenica da je Branko Marinković preminuo krajem 2021.godine.

Sram vas bilo! - napisao je Đukanović na Tviteru.

 

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da se u tajkunskim medijima plasiraju neistinite i u najmanju ruku sramotne, neprofesionalne informacije.

Tako se u “Danasu” pojavio intervju sa Danielom Smitom kog su tajkunski novinari predstavili kao nezavisnog stručnjaka za međunarodne odnose i bezbednost sa fokusom na zemlje Zapadnog Balkana, a daljim istraživanjem se ispostavilo da su uradili intervju sa izmišljenim čovekom!

Takođe, ovo nije prvi put i da "dižu ljude iz mrtvih", te je u "Danasu" objavljen aforizam pisca koji je preminuo prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neko ko te dobro zna

10.06.2023 11:18

Djukane ti OBRAZA NEMAS.

Dužan

15.06.2023 22:46

@Neko ko te dobro zna - Ti pameti nemaš