PREDSEDNIK VUČIĆ DOČEKAO SRBE SA KOSMETA: Samo sa vama imamo veru i nadu u dalji opstanak na Kosovu i Metohiji

Autor:

Vesti

25.05.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras Srbe sa Kosova i Metohije, koji su pešice krenuli sa KiM na veliki narodni skup „Srbija nade“.

PREDSEDNIK VUČIĆ DOČEKAO SRBE SA KOSMETA: Samo sa vama imamo veru i nadu u dalji opstanak na Kosovu i Metohiji

Foto: Printskin

Susret je održan u zgradi Generalnog sekretarijata.

- Ja sam ponosan na to što imam priliku večeras da se zahvalim za podršku ne meni, već državi Srbiji, ovim ljudima. Ponosan sam što čuvate naša ognjišta i brinete o našoj zemlji, i što je uprkos pritiscima beskrajno volite - rekao je Vučić.

Kaže da on ne bi izdržao ni kilometar i po.

- Sada sam rekao ovim momcima da ja ne bih izdržao ni kilometar i po, a oni su izdržali stotine kilometara da pokažu ljubav prema državi Srbiji - kazao je Vučić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić

On kaže da su Srbi stigli iz svih delova Kosova i Metohije.

- Možete da vidite kako su čvrsti, snažni i odlučni da sačuvaju svoju otadžbinu, da sačuvaju svoja ognjišta. Trudiću se da im u tome pomognem, nikada da odmognem. Znate da kada ću i kada je teško i kada je lepo uvek biti uz vas. Sve najbolje vam želim - rekao je Vučić.

Dalibor Janković iz Kosovskog Pomoravlja zahvalio se predsedniku što se bori i čuva naše Kosovo.

- Samo sa vama imamo veru i nadu u dalji opstanak na Kosovu i Metohiji - rekao je on i uručio predsedniku medalju iz manastira Draganac.

Dejan Marjanović se zahvalio Vučiću na srdačnom prijemu. Kaže da su na put krenuli pre 9 dana u znak podrške Vučiću i predsedniku poklonio barjak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (155)

Loading
Mile

25.05.2023 20:14

Svaka čast heroji, vidimo se sutra u Beogradu!

Darko

25.05.2023 20:14

Podrška za ove ljude,svaka čast, prešli su skoro celu Srbiju samo da bi došli na skup nade, jasno su poslali poruku da vole svoju zemlju a ne ono sto nam je oteto.

Ana

25.05.2023 20:15

Vučić je jako ponosan na svoj narod! Ponosan je što smo svi ovako složni i jedinstveni! Momcima sa KiM svaka čast, to je ljubav prema Srbiji!!

Milena

25.05.2023 20:15

Vučić je večeras primio mladiće sa Kosova i Metohije koji su došli peške na skup nade.Kako kaže jako je ponosan što Srbija ima ovakve ljude da je vole i podržavaju.