HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. OKTOBAR! Jarci - očekujete novac, ali nećete ga dobiti, Blizanci - nezadovoljni ste i vreme je da vidite gde grešite!

Autor:

Vesti

21.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde su danas posebno naklonjene jednom znaku.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. OKTOBAR! Jarci - očekujete novac, ali nećete ga dobiti, Blizanci - nezadovoljni ste i vreme je da vidite gde grešite!

Foto: Shutterstock

Ribe, odličan period da se više angažujete i predstavite svoje ideje nadređenima. Odličan period za napredovanje i povišicu. Vodolije, osetićete podršku kolega i razumevanje nadređenih. Uživajte u tim trenucima jer nisu baš tako česti. Jarci, ako ste očekivali neki novčani dobitak, nažalost, moraćete još malo da pričekate, ne vidi se realizacija. Strelci, moguća poslovna saradnja u vezi s inostranstvom. Atmosfera na poslu je odlična. Finansijski dobitak. Škorpije, moguće nagomilavanje obaveza zbog loše organizacije i neiskustva rukovodstva. Potražite pomoć od kolega. Vage, danas neće biti nikakvih komplikacija. Nema potrebe da forsirate poslove. Miran period, u kom bi trebalo da se odmorite.

Device, rešite nesuglasice koje imate s partnerom. Ako ih rešavate sami u svojoj glavi, napravićete još veći haos. Lavovi, imate povoljne aspekte da provedete lepe trenutke s partnerom. Pokušajte se opustiti i smanjite ljubomoru. Rakovi, partner je nervozniji nego inače. Ne opterećujete ga svojim problemima jer ste u tome malo preterali u poslednje vreme. Blizanci, nezadovoljni ste i vreme je da vidite gde grešite. U takvom ste stanju zbog krutih stavova. Bikovi, postali ste dosta pasivni, što iritira partnera. Pokušajte da provodite više vremena zajedno i da mu posvetite više pažnje. Ovnovi, obratite pažnju da ne preterate s pozivima i porukama, to je počelo da iritira vašeg partnera.

Što se zdravlja tiče, Blizance će mučiti malaksalost, Rakove promenjivo raspoloženje...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading