ŠA POZLILO U ELITI, PAO KO POKOŠEN! Dramatičan snimak, OVE REČI koje je izgovorio zgrozile čitavu naciju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ponovo preti, ovog puta kroz besedu i u prazno!

ŠA POZLILO U ELITI, PAO KO POKOŠEN! Dramatičan snimak, OVE REČI koje je izgovorio zgrozile čitavu naciju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri Nenad Aleksić Ša nije mogao da se smiri od nervoze, te je u jednom trenutku samo prišao krevetu i pao u njega, pa su mnogi pomislili da mu se slošilo. 

Međutim, njega je iznervirao Uroš Stanić, sa kojim ima problem još od prošle sezone. Ša je sve vreme pričao sam sa sobom, psovao Stanića, ali i njegove roditelje. Tokom svoje besede u prazno, Ša je nekoliko puta zapretio Staniću. 

- Izdr**am se sebi u usta, ako nekome za dva dana nekome glavu ne otkinem, što ulazim u ovo više! Kući da odem, samo da hoće Miona sa mnom, naloženi na rijaliti, na kamere, na sve, au više! Po tri sata pričaju, šta je, bre, ovo?! Ovaj mali bolesnik, namerno sve radi, idiot, odron! Smrdljevak mali! Ne mogu brate da izdržim, haos! Ovog malog... Ovo je... J*bem li mu oca i majku koji su ga napravili ovako, sve mu po spisku, ovde možete da se k*rčite, napolju ću vam pokazati! J*bem li vam mame i tate, narkomanske i k*rvanske! Vreme bolesnika, bre! Prave vrednosti otišle u p*čku materinu! Život mi se zgadio ovde, drže ovakve budale ovde! Bolesnik bolesni! Kako bih ti j*bao mamu! - zapenio je Ša u spavaćoj sobi, dok je slušao kako Uroš iznosi svoje mišljenje za crnim stolom. 

Podsetimo, Uroš je tokom emisija ,,Narod pita" najavljivao tužbe za Aleksića, zbog svega što mu je izrekao, ali i fizički napadao tokom prethodne sezone, pa nam ostaje samo da ispratimo kako će se na kraju ovaj odnos završiti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading