VUČIĆ SUTRA SA STEFANIJOM KRAKSI! Pred nama važan razgovor sa predsednicom Odbora za spoljne poslove i odbranu Senata Republike Italije

Autor:

Vesti

20.10.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak počinje u 12.30 časova

VUČIĆ SUTRA SA STEFANIJOM KRAKSI! Pred nama važan razgovor sa predsednicom Odbora za spoljne poslove i odbranu Senata Republike Italije

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće predsednicu Odbora za spoljne poslove i odbranu Senata Republike Italije Stefaniju Kraksi, saopštila je Služba za saradnju predsednika Republike.

Sastanak će se održati u ponedeljak, 21. oktobra 2024. godine od 12.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Pre toga, predsednik Vučić primiće akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Kanade i Kraljevine Holandije u Palati Srbija, gde će ceremonija početi u 10.00 časova.

Pisma će predsedniku Vučiću uručiti Njena ekselencija Mišel Kameron, ambasadorka Kanade i Njegova ekselencija Martajn Elhersma, ambasador Kraljevine Holandije.

Podsetimo, predsednik Vučić sa suprugom bio je sinoć domaćin večere u čast kralja Msvatija III od Kraljevine Esvatini, kome je zahvalio za sve što je uradio za prijateljstvo dve zemlje, "čak i u danima kada to nije bilo lako".

- Mi smo veoma lojalni prijateljima i to nećemo zaboraviti. Verujem da će naši sveukupni odnosi u budućnosti napredovati i da ćemo nastaviti da jačamo naše prijateljstvo - napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

On je kralju Esvatinija zahvalio što je došao u Srbiju i istakao da mu je čast što ga je ugostio.

- Nadam se da uživate u boravku u Srbiji i da smo dobri domaćini. Uvek ćete biti naš dragi gost. Osećajte se kao kod svoje kuće - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Nikolina

20.10.2024 15:15

Сутрашњи сусрет Вучића са Стефанијом Кракси, председницом Одбора за спољне послове и одбрану Сената Републике Италије, представља важан корак у унапређењу дипломатских и политичких односа Србије и Италије.

Zoran

20.10.2024 15:15

Nadamo se da ce predsednik uspeti da prosiri nasu saradnju sa Italijom

Nikolina

20.10.2024 15:16

Овај разговор је прилика да се додатно учврсте већ постојеће везе и отворе нове могућности за сарадњу у областима као што су безбедност, одбрана и економија.

Danica

20.10.2024 15:17

Predsednik odrzava prijateljske odnose i radi neumorno za dobrobit nase drzave. Uspesan sastanak zelimo.