NAJNOVIJE INFORMACIJE SA SRPSKIH GRANICA: Na ovim prelazima vozila čekaju između ŠEST i SEDAM sati

Autor:

Vesti

26.09.2024

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte detaljno stanje na svim graničnim prelazima na kojima od jutros ima gužvi

NAJNOVIJE INFORMACIJE SA SRPSKIH GRANICA: Na ovim prelazima vozila čekaju između ŠEST i SEDAM sati

Foto: Tanjug/ VOJNET/ ALEKSANDRA ORLI

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretna vozila jutros čekaju sedam sati na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije.

Na prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za kamione je šest sati, a na izlazu iz zemlje na teretnom terminalu prelaza Horgoš 240 minuta,

Na izlazu iz Srbije na prelazu Bogojevo, teretna vozila čekaju tri sata, na prelazu Šid, 120 minuta, koliko i na Sremskoj Rači, dok na Gradini kamioni čekaju jedan sat, prenosi AMSS.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Kako javlja AMSS, meterolozi najavlju još jedan period lepog vremena sa temperaturama oko 30 podeljka, što će doneti gotovo idealne dnevne uslove za putovanje, a koje će pratiti osrednji intezitet saobraćaja van gradova. Na putevima građevinska sezona u punom jeku, zbog toga je na tim deonicama vožnja usporenija, dok se na pojedinim, gde je saobraćaj obustavljen, koriste obilazni putevi.

Vreme danas

Republika

Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Pred nama pravi letnji dan

U Srbiji će danas u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i toplo vreme, dok se umerena oblačnost bez padavina povremeno očekuje u Vojvodini, a ujutro i u istočnoj Srbiji, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, na planinama i severu Vojvodine povremeno jak južni vetar, dok će temperatura biti od devet do 31 stepen.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo uz slab i umeren južni vetar i najvišom dnevnom temperaturom od oko 30 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading