DECA DIVLJAJU U HODNIKU ZGRADE, LOME STAKLA I PP APARATE! Jeziv snimak iz Beograda: Njihov naredni potez SVE OSTAVIO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.09.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Igra" koja je prevazšla sve granice!

DECA DIVLJAJU U HODNIKU ZGRADE, LOME STAKLA I PP APARATE! Jeziv snimak iz Beograda: Njihov naredni potez SVE OSTAVIO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Foto: printscreen/moj beograd

Grupa dece iz Beograda postala je predmet kontroverze nakon što je snimak njihovog divljanja sa PP aparatima postao viralan na društvenim mrežama.

Uprkos tome što su aktivnosti koje su sproveli smatrane vandalizmom, deca su se odlučila da pokažu svoje "dostignuće" i pohvale se time na javnom profilu.


Na snimku koji su sami poslali na IG stranicu "Moj Beograd", deca su sebe prikazala kako prskaju PP aparatima ceo parkirani automobil, a zatim su se pohvalili i lomljenjem stakala u tržnom centru i stambenoj zgradi. Iako su se oni sami zabavljali, ovakve aktivnosti su izazvale negativne reakcije kod javnosti.

 

 


Ova situacija je pokrenula pitanje o odgovornosti dece i njihovih roditelja, ali i o uticaju društvenih mreža na ponašanje mladih.

Nakon što je "Moj Beograd" objavio snimak divljanja dece, počele su da pristižu različite reakcije javnosti. Dok su neki osudili ovakvo ponašanje i istakli potrebu za vaspitanjem dece, drugi su se zapitali o uticaju društvenih mreža na formiranje vrednosti kod mladih ljudi.

I dok su neki možda očekivali osudu i negativne komentare, "Moj Beograd" je postavio pitanje svojim pratiocima: "Pišite nam u komentarima šta Vi mislite o ovakvoj vrsti igre?". Ovaj potez otvorio je prostor za različite stavove i mišljenja o ovoj temi.

 

 

Inače, sumnja se da je u pitanju neki novi, bizaran trend na društvenim mrežama.

Divljanje dece sa PP aparatima, iako ih je zabavljalo, izazvalo je kontroverze i postalo predmet rasprave na društvenim mrežama. Ova situacija je istakla pitanje odgovornosti dece, uticaja društvenih mreža i potrebe za adekvatnim vaspitanjem mladih.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading