CAR OBJAVIO NOVE FOTKE SA VENČANJA: Ova događaj je čekala publika "Zadruge" (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban razlog za slavlje!

CAR OBJAVIO NOVE FOTKE SA VENČANJA: Ova događaj je čekala publika "Zadruge" (GALERIJA)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip CAr

Bruno Uremović, najbolji drug Filipa Cara, stao je na "ludi kamen" pre nekoliko dana, a bivši zadrugar bio je kum na njegovom venčanju. Bruna je publika upoznala tokom Carevog učešća u rijalitiju i često se oglašavao i govorio o njegovim odnosima, pa je tako ovaj događaj mnoge obradovao.

Filip je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram objavio nekoliko novih fotografija sa gala venčanja i sa brojnim pratiocima podelio utiske sa divnog događaja.

Inače, nedavno se pojavila informacija da su se Car i Maja Marinković pomirili. Naime, jedna gospođa iz Novog Vinodolskog je detaljno opisala susret sa parom. Iako je insistirala na anonimnosti, meštanka je opisala kako je navodno videla Maju i Cara u blizini jedne picerije i opisala njihov izgled i ponašanje. Nažalost, nije uspela da ih fotografiše, ali je njihov susret detaljno opisala, potvrđujući medijska nagađanja o njihovom pomirenju.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, M.P./ATAImages, Shutterstock

Car demantovao da se pomirio sa Majom

Ovim povodom se sada oglasio i Filip Car, koji je otkrio istinu o pomirenju sa atraktivnom starletom o kojem već uveliko bruji ceo region.

- Nisu neke stvari validne, to da li je neko i kad je neko bio negde, mene to ne zanima. O meni pišu svašta, a dižu mi cene, a to je najvažnije. Jako mi je žao sa jedne strane, a sa druge strane mi je drago jer sam bitan ljudima - rekao je Car u emisiji "REDakcija", pa dodao:

- Ja nisam u kontaktu sa Majom Marinović, niti bilo šta. Ja moram da kažem da ne mogu više da se oglašavam za tu temu. Ja verujem da i njoj nije svejedno što to sve izlazi. Cura je izašla iz odnosa, a sada je vezuju sa bivšim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading