SPECIJALNI SUD ČEKA MONSTRUMA! Kosta svedoči iza neprobojnog stakla! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

14.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SPECIJALNI SUD ČEKA MONSTRUMA! Kosta svedoči iza neprobojnog stakla! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Public Privatna arhiva

Srpski telegraf u izdanju za subotu, 14. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • PET POTEZA ZA OPSTANAK SRBA NA KOSMETU! Vučić obelodanio hitne mere!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je juče u obraćanju javnosti, zbog brutalnog napada na srpsko stanovništvo na KiM, da se Srbija nalazi u nelakoj pravno-političkoj situaciji po pitanju KiM i izneo poteze za bilo kakav ozbiljan napredak u dijalogu s Prištinom.

  • ARMIJA NAUČNIKA NA ZADATKU! PUTINOV TAJNI PROJEKAT LEK ZA BESMRTNOST!

Predsednik Rusije Vladimir Putin, koji za par nedelja puni 72 godine, prema pisanju tamošnjih medija, želi da živi večno. Naime, Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kao i o jačanju imunolo{kog sistema, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica.

 

 

  • OTKRIVAMO! Severina trebalo da peva kumu Dejana Stankovića kad je zadržana na granici!

Zbog spornih antisrpskih izjava policija je po redovnoj proceduri privela na našoj granici hrvatsku pevačicu Severinu Vučković krajem avgusta, a kako saznaje Srpski telegraf, Severina je krenula u Srbiju kako bi pevala na privatnoj proslavi Dragana Ruvarca, direktora kompanije "Stefial", inače kuma i poslovnog partnera Dejana Stankovića.

 

 

 

  • SPECIJALNI SUD ČEKA MONSTRUMA! KOSTA SVEDOČI IZA NEPROBOJNOG STAKLA!


Kosta Kecmanović, koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", svedočiće u postupku protiv svojih roditelja Miljane i Vladimira u Specijalnom sudu iz posebne prostorije, iza neprobojnog stakla. Iz te prostorije svoje iskaze daju i pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovi}a. Svedočenje dečaka-ubice zakazano je za 8. oktobar, kada će biti sproveden u Specijalni sud u pratnji staratelja.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 14. septembar 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading